szerda, február 1, 2023
Home Iphone 1,2 millió forintnál tart a licit a világ első, USB-C-s iPhone-jára

1,2 millió forintnál tart a licit a világ első, USB-C-s iPhone-jára

A svájci Ken Pillonel nemrég saját maga építette meg a világ első USB-C csatlakozóval rendelkező iPhone-ját, a készüléket pedig most az eBay-en akarja értékesíteni.

Még október közepén látott napvilágot a világ első olyan iPhone-ja, amiben már nem Lightning, hanem USB-C csatlakozót találni. A működő készüléket azonban nem az Apple, hanem egy felhasználó készítette el, több hónapnyi munkával. Aki pedig szeretné, az most megvásárolhatja ezt tőle.

A GSMArena szúrta ki, hogy a svájci Ken Pillonel átalakított iPhone X-es készüléke felkerült az eBay-re. Konkrét ára nincs, licitálni lehet rá, egészen november 11-ig. Hogy mi lesz a végső ára, azt most még egyelőre nehéz lenne megmondani, ám a licit jelenleg 4050 dollárnál, vagyis nagyjából 1,2 millió forintnál tart.

A készülékben 64 GB tárhely van, az áráért cserébe pedig csak a doboza jár hozzá, más kiegészítők nem. Pillonel azt javasolja, aki megveszi, ne mindennapos használatra fogja be.

[embedded content]

Pillonel a GitHubra is feltette, hogy miként lehet átalakítani egy iPhone-t, hogy USB-C csatlakozója legyen, így aki szeretne ilyesmivel bütykölni, és ért is hozzá, az magának is csinálhat egyet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Indul a SkyShowtime – mit nézhetsz az új streamingszolgáltatón?

A SkyShowtime február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Az ígéretek szerint változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül...

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments