Home Iphone 480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max - Telefonguru hír

480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max – Telefonguru hír

Az Apple hivatalosan is bemutatta az iPhone 12 Pro és a Pro Max készülékeket!

Az Apple a tegnapi eseményén hivatalosan is négy új iPhone-t mutatott be, a legtöbbet egy rendevényen belül és ezek között van két prémiumabb modell, az iPhone 12 Pro és az extra nagy iPhone 12 Pro Max.

Az idei Pro modellek valóban lapos oldalú dizájnnal érkeznek, amivel régebben találkoztunk az iPhone 4 ikonikus modellnél, emellett továbbfejlesztett kamerarendszereket kínálnak jobb zoommal, valamint LiDAR érzékelőt is kaptak a készülékek. És igen, itt van az új és gyorsabb 5G is a fedélzeten!

 480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max

Az iPhone 12 Pro 6.1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik (kissé nagyobb, mint az iPhone 11 Pro) és 440.000 forintos áron indul, valamint a készülékek 4 színben érkeznek: maradtak az alapok: az ezüst, a grafit és az arany, viszont a paletta kiegészült egy negyedik, vadonatúj színválasztékkal, a kék színnel. Az alapmodell tárhelye 128 GB, emellett megvásárolhatjuk 256GB-os és 512 GB-os verzióban is.

Az iPhone 12 Pro Max már egy nagyobb, 6.7 hüvelykes kijelzővel jön (valamivel nagyobb, mint az iPhone 11 Pro Max) és az alapára 480.000 forint lesz. Ugyanazon színválasztékban érkezik: ezüst, grafit, arany és az új kék opció, valamint ugyanazon tárolókapacitásokban kínálják: 128 GB, 256 GB és 512 GB.

 480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max

A hátlap üvegből készült, matt felületű, és nagyon jól néz ki. A nagy történet az előlapi üvegéről szól, ami vadonatúj. Az Apple ezt a Corning-nal közösen fejlesztette ki, és “Kerámia pajzsnak” nevezi, miközben azt állítja, hogy ez az eddigi legkeményebb üveg, amelyet egy okostelefonban használtak. Szokás szerint az Apple megemlített néhány divatos kifejezést a folyamatról, de a végeredmény az, hogy akár négyszer jobban bírja az ütéseket.

Az Apple jelentős fejlesztéseket hajtott végre az iPhone 12 Pro sorozat kameráin. A teleobjektíveket továbbra is csak a Pro sorozatú iPhone készülékeken tartalmazzák, mivel az olcsóbb modellek nem rendelkeznek külön telefotó kamerával. Most már van ok arra, hogy miért a nagyobb, Pro Max-ot vegyünk, mivel nem csak a méret változik: a rajta lévő fő kamera nagyobb érzékelővel és egy teljesen új OIS rendszerrel rendelkezik. Minden egyéb szempontból a Pro és a Pro Max kamerái megegyeznek: mindkettőben van az új Smart HDR 3, az éjszakai mód mind két modellnél jobb lesz, az autofókusz gyenge fényviszonyok mellett akár hatszorosára is javul.

 480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max

Bár az Apple egyelőre nem közölte a tényleges akkumulátor méretet ezekben az iPhone-okban, viszont úgy tűnik, hogy az akkumulátor élettartama változatlan marad, sőt, néhány modellnél egy kicsit rosszabb is. Az iPhone 12 Pro Max pontosan ugyanolyan kiváló akkumulátor teljesítményt biztosít, mint a tavalyi Max, de az iPhone 12 Pro valamivel kevesebbet fog bírni például egy videó lejátszásnál, mint a 11 Pro.

A koronavírus volt az oka annak, hogy az Apple idén közel egy hónappal elhalasztotta iPhone-ok bejelentését és a járvány késleltette az új iPhone-ok tényleges bevezetését is. Az előrendelések a 6.1 hüvelykes iPhone 12 Pro modellre szinte azonnal, október 16-án kezdődnek, míg a nagyobb, 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max modell késik és az előrendelések csak november 6-án indulnak.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Bár még csak néhány hónapja érhető el az iOS 14, az alkalmas okostelefonok 90 százaléka már azt futtatja. Markáns különbség az iOS-es és...

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Az iPhone 12 5G menti meg az Apple-t? – Telefonguru hír

Az iPhone 12 5G segíthet az Apple-nek, hogy 2021-ben 240 millió iPhone-t adjon el. 2020 negyedik negyedévében az Apple rekordszámú iPhone-t szállított, és úgy...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Recent Comments