csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone 629 ezer forintos csalódás: iPhone 13-at rendelt, egy doboz szappant kapott

629 ezer forintos csalódás: iPhone 13-at rendelt, egy doboz szappant kapott

A Londonban élő 32 éves Khaoula Lafhaily a saját mobilszolgáltatójától vásárolt új telefont, de a kiszállítás nemcsak késett, de a dobozban sem az volt, aminek lennie kellett volna.

Igen kellemetlen meglepetés érte nemrég azt a brit édesanyát, aki a saját mobilszolgáltatójától vásárolt – egész pontosan rendelt egy új iPhone 13 Pro Maxot – írja a Wales Online. A beszámoló szerint a 32 éves Khaoula Lafhaily 36 havi részletre vásárolta meg az 1500 fontos, vagyis nagyjából 630 ezer forintos készüléket a Sky Mobile-tól, ám amikor két nappal megkapta a csomagot, a telefon helyett egy doboz folyékony szappan nézett rá vissza a dobozból.

A lapnak nyilatkozó nő azt mondta, sokkot kapott, amikor meglátta a körübelül 420 forintot érő szappant, mert amellett, hogy átverték, a telefonra is nagy szüksége lett volna.

Lafhaily még január 24-én vásárolta meg az iPhone 13 Pro Maxot, és a plusz költséget is vállalta azért, hogy másnapra megérkezzen a csomagja. Mint kiderült, még ezt a szolgáltatást sem kapta meg: a csomagküldő szolgálat sofőrje üzenetet küldött neki, hogy dugóba került, és nem fog odaérni.

Két nappal a rendelés leadása után a sofőr megjelent ugyan, de nem volt nála a csomag. Végül a rendelés utáni harmadik napon érkezett meg a pakk, amiben – mint kiderült – nem éppen az iPhone lapult.

Az incidens után a nő felhívta a Sky Mobile-t, ahol azt mondták neki, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben, de azóta sem keresték meg.

Nem ez az első eset, hogy ilyesmi történik: 2021 elején egy iPhone 12 Pro Max helyett küldtek a vásárlónak egy doboz almás joghurtot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments