szerda, november 29, 2023
HomeApple hírekA Fehér Lótusz valósággá vált: F. Murray Abraham bocsánatot kért viselkedése miatt

A Fehér Lótusz valósággá vált: F. Murray Abraham bocsánatot kért viselkedése miatt

F. Murray Abraham nyilvánosan bocsánatot kér az Apple TV+ Mythic Quest című sorozatában történtekért: a Rolling Stone szerint a veterán színészt elbocsátották a sorozatból, miután helytelen viselkedés miatt két vádat is emeltek ellene. A jelentés szerint Abraham az első panasz után figyelmeztetésben részesült, majd miután egy második panaszra is felhívták a sorozat társalkotójának és sztárjának, Rob McElhenney-nek a figyelmét, megszületett a döntés a színész elbocsátásáról.

Ez egy őszinte és mélyen átérzett bocsánatkérés. Bár soha nem állt szándékomban senkit sem megbántani, vicceket mondtam, semmi mást, amelyek felzaklattak néhány kollégámat, és ennek következtében elvesztettem egy nagyszerű munkát csodálatos emberekkel. Ebből a tapasztalatból sokat tanultam, és remélem, hogy megbocsátanak nekem

idézi Abraham közleményét a Variety.

Mint ismeretes, a 83 éves színész A Fehér Lótusz második évadában egy olyan férfit alakított, aki már nem igazán érti a bók és a kéretlen szexuális közeledés közötti különbségeket, de a jelek szerint nem sikerült abból leszűrnie a megfelelő tapasztalatokat.

Source

Most Popular

Recent Comments