szerda, április 24, 2024
Home Apple hírek A SkyShowtime ingyenesen elérhetővé teszi A besúgó első részét

A SkyShowtime ingyenesen elérhetővé teszi A besúgó első részét

Az elismert magyar drámasorozat, A besúgó ma visszatér a képernyőre, és mostantól kizárólag a SkyShowtime-on – Európa következő nagy streamingszolgáltatójánál – érhető el. A mai naptól mind a nyolc epizód streamelhető az előfizetők számára.

 

A kultikus sorozat visszatérésének megünneplésére a SkyShowtime lehetőséget kínál a magyar nézőknek, hogy előfizetés előtt megnézzék a népszerű sorozat első epizódját. A mai naptól a magyar nézők számára ingyenesen megtekinthető A besúgó – az ikonikus történet Geriről, az Állambiztonság informátoráról és a karizmatikus fiatal forradalmárról, Száváról – pilotja a SkyShowtime YouTube-csatornáján (lsd fent).

 

A besúgó

 

A történet 1985-ben, a vasfüggöny mögött játszódik. Geri főiskolára megy, és alig várja, hogy lányokkal ismerkedjen és bulizzon. Csatlakozik egy radikálisokból álló csoporthoz, amelyet a karizmatikus Száva vezet. Gerinek azonban van egy titka: ő a totalitárius állam egyik besúgója. Öccse megmentése érdekében arra kényszerül, hogy új barátai után kémkedjen az Állambiztonság számára. Geri élete örökre megváltozik, zsonglőrködik a pártok és a politikai viták között, miközben azzal a mindennapos dilemmával küzd, hogy kinek az oldalára álljon. Különösen akkor, amikor a csoport egyre radikálisabb vezetője, Száva rájön, hogy van közöttük egy besúgó.

 

A teljes egészében Magyarországon készült, nyolc epizódból álló drámát Szentgyörgyi Bálint rendezte, írta és társrendezte. Rendezőként Mátyássy Áron (Aranyélet, Hétvége) és Miklauzic Bence (Parkolás) is közreműködött. A sorozat főszereplői Váradi Gergely mint Geri, Patkós Márton mint Száva, Szász Júlia mint Kata, és Szőke Abigél mint Judit, valamint Thuróczy Szabolcs mint tartótiszt.

 

A SkyShowtime 1999 forintért elérhető az előfizetők számára a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV, Google Chromecast, LG TV és Samsung készülékeken.

 

Korlátozott ideig a skyshowtime.com oldalon keresztül az új előfizetők 50 százalékos kedvezményt kapnak a normál havidíj árából – egy életen át. Ez azt jelenti, hogy az ajánlatot igénybe vevő előfizetők 1999 forint helyett csak 999 forintot fizetnek havonta Magyarországon.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments