vasárnap, március 26, 2023
Home Apple hírek A SkyShowtime ingyenesen elérhetővé teszi A besúgó első részét

A SkyShowtime ingyenesen elérhetővé teszi A besúgó első részét

Az elismert magyar drámasorozat, A besúgó ma visszatér a képernyőre, és mostantól kizárólag a SkyShowtime-on – Európa következő nagy streamingszolgáltatójánál – érhető el. A mai naptól mind a nyolc epizód streamelhető az előfizetők számára.

 

A kultikus sorozat visszatérésének megünneplésére a SkyShowtime lehetőséget kínál a magyar nézőknek, hogy előfizetés előtt megnézzék a népszerű sorozat első epizódját. A mai naptól a magyar nézők számára ingyenesen megtekinthető A besúgó – az ikonikus történet Geriről, az Állambiztonság informátoráról és a karizmatikus fiatal forradalmárról, Száváról – pilotja a SkyShowtime YouTube-csatornáján (lsd fent).

 

A besúgó

 

A történet 1985-ben, a vasfüggöny mögött játszódik. Geri főiskolára megy, és alig várja, hogy lányokkal ismerkedjen és bulizzon. Csatlakozik egy radikálisokból álló csoporthoz, amelyet a karizmatikus Száva vezet. Gerinek azonban van egy titka: ő a totalitárius állam egyik besúgója. Öccse megmentése érdekében arra kényszerül, hogy új barátai után kémkedjen az Állambiztonság számára. Geri élete örökre megváltozik, zsonglőrködik a pártok és a politikai viták között, miközben azzal a mindennapos dilemmával küzd, hogy kinek az oldalára álljon. Különösen akkor, amikor a csoport egyre radikálisabb vezetője, Száva rájön, hogy van közöttük egy besúgó.

 

A teljes egészében Magyarországon készült, nyolc epizódból álló drámát Szentgyörgyi Bálint rendezte, írta és társrendezte. Rendezőként Mátyássy Áron (Aranyélet, Hétvége) és Miklauzic Bence (Parkolás) is közreműködött. A sorozat főszereplői Váradi Gergely mint Geri, Patkós Márton mint Száva, Szász Júlia mint Kata, és Szőke Abigél mint Judit, valamint Thuróczy Szabolcs mint tartótiszt.

 

A SkyShowtime 1999 forintért elérhető az előfizetők számára a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV, Google Chromecast, LG TV és Samsung készülékeken.

 

Korlátozott ideig a skyshowtime.com oldalon keresztül az új előfizetők 50 százalékos kedvezményt kapnak a normál havidíj árából – egy életen át. Ez azt jelenti, hogy az ajánlatot igénybe vevő előfizetők 1999 forint helyett csak 999 forintot fizetnek havonta Magyarországon.

Source

Most Popular

Új U2-lemez, új U2-film – de lehet, hogy már csak a nosztalgia…

Az énekes, Bono tavaly megjelent vastag életrajzi kötete után most egy grandiózus önfeldolgozás-lemezzel és egy nagyszabású filmmel jelentkezett...

Ismét új TV-csatornán kereshetik a magyarok is a világ legmenőbb focibajnokságát

Sokak szerint a legjobb, de kétségkívül a legtöbb pénzt megmozgató labdarúgó bajnokság a Premier League. Az angol pontvadászat már hosszú évek óta kisajátította a...

5 ok, amiért utálni lehet az Apple-t

Mindig lehet egy-egy vállalatot szeretni vagy gyűlölni, lássuk ezúttal, miért nem szeretjük az Apple-t. ]]>  Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! A...

Címlapunkon: Progress Software – Megbízhatóság hálózatintelligenciával

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a Computerworld magazin 2023. március 22-én megjelent lapszámának online változata. ...

Recent Comments