szerda, február 1, 2023
Home Iphone A téli olimpiát ünneplik az egyedi iPhone 13 Pro luxusmobilok

A téli olimpiát ünneplik az egyedi iPhone 13 Pro luxusmobilok

A Caviar luxuscég megint alkotott, most éppen a téli olimpia kedvéért alakítottak át pár iPhone 13 Pro mobilt. 

A 2022-es téli olimpia kapcsán is akcióba lendült az orosz Caviar luxuscég: ezúttal megint iPhone 13 Pro mobilokat alakított át, ezekből az olimpia témájában 117 darab, limitált kiadású különlegesség készül.

Természetesen 24-karátos és 18-karátos aranyat és egyéb extra tételeket megint használt a Caviar, üveg most sincs a hátlapon. A hegylánc, a logó és a gyűrűk mind olimpiai motívumok.

A Caviar ugyanakkor nem promóció keretében, ingyen osztogatja majd ezeket a luxusmobilokat. A 128 GB-os iPhone 13 Pro Olympic Hero 6450 dollártól vihető, míg a kínálat csúcsát jelentő, 1 TB tárhellyel szerelt iPhone 13 Pro Max Gold átalakított változatáért már 27 620 dollárt kérnek. Ez igazán a Caviar esetében nem is drága… A célközönségnek pedig szinten aprópénz lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Caviar

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments