szerda, május 25, 2022
Home Iphone Almát rendelt a Tescótól, iPhone-t kapott - nlc.hu

Almát rendelt a Tescótól, iPhone-t kapott – nlc.hu

Az angliai Twickenhamben élő Nick James rendszeresen vásárol online a Tescónál, az összekészített csomagját pedig a helyi áruházban szokta átvenni. Így történt ez a napokban is, ám az 50 éves férfi nem jutott szóhoz, amikor meglátta, mi van a szatyrában.

A személyzet mondta neki, hogy számíthat egy kis meglepetésre, de azt hitte, kap egy ajándék húsvéti tojást vagy ilyesmit. Nagyon tévedett, ugyanis egy iPhone lapult a szatyrában!

Persze egyáltalán nem volt véletlen a dolog: a férfi almákat is felírt a bevásárlólistájára, így csereként kapott egy almát (Apple), csak telefonban. Kiderült, hogy a Tesco Mobile különleges akciót hirdetett, ami vasárnapig tart.

A nyereményjáték lényege, hogy – az általában kiábrándító termékcserék helyett – ezúttal értékes kütyüket adnak. Ilyeneket például:

  • Galaxy tejcsoki helyett Samsung Galaxy S21 5G
  • Tesco mosótabletta helyett Samsung tablet
  • mini cheddar sajt helyett iPhone 12 Mini
  • Pampers Active Fit pelenka helyett Samsung Galaxy Fit 2

Az akcióban 80 nyereményt sorsolnak ki a Click+Collect módon vásárlók között, de csak néhány áruház vesz részt a játékban.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Twitter/Nick James)

Ők nem nyertek telefont:

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments