szerda, február 1, 2023
Home Iphone Amerikában továbbra is majdnem mindenkinek iPhone kell

Amerikában továbbra is majdnem mindenkinek iPhone kell

A Counterpoint Research szerint csak 2 százalékos emelkedést produkált az amerikai mobilpiac, de a szektor 57 százaléka az Apple kezében van.

A Counterpoint Research az amerikai mobilpiacra vonatkozó, negyedik negyedéves elemzését is kiadta, tavalyra vonatkozóan. Ez alapján az amerikai piac csak 2 százalékos növekedést produkált, amit az elemzők az ellátási nehézségekre, korlátozásokra és késett bejelentésekre fognak.

Egy New York-i vevő az iPhone 13 Próval a kezébenForrás: Apple

Az USA mobilpiacának 57 százaléka azonban az Apple kezében van, az iPhone 13 széria népszerűsége miatt egy negyedév alatt 17 százalékos növekedést produkált a cég. A Samsung 11 százalékos éves növekedés mellett 24 százalékon áll (a Galaxy A szériának köszönhetően), innentől lefelé azonban már csak a Motorola érdemel említést, 9 százalékkal.

A statisztikára 2-2 százalékkal fért fel az Alcatel és a OnePlus, 1 százalékkal pedig a Google (a OnePlus 524, a Google 56 százalékos éves növekedést produkált). Az elemzők szerint 2022-ben romolhat a helyzet, ennek okaként inflációt, krízishelyzetet és ellátási gondokat jelölnek meg.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments