szombat, május 28, 2022
Home Apple hírek Az Apple a fehérre esküszik, de egy cég olyanra színezi át az...

Az Apple a fehérre esküszik, de egy cég olyanra színezi át az AirPodsát, amilyenre csak akarja

Zavarja, hogy csupán fehér színben vásárolhat AirPods 3-at? A ColorWare oldalán rengeteg színben elérheti, sőt a tokot is más színben kérheti.

A ColorWare cég arra szakosodott, hogy a szó szoros értelmében színessé tegye a techvilágot, méghozzá azzal, hogy színesre festi az esetleg egy vagy maximum két színben forgalmazott eszközöket. Kedvencei az Apple fülesei: az eredeti AirPodsot például 58 különböző színben kínálta, és az AirPods Prót is megfestette.

Legutóbb a nemrégiben bemutatott harmadik generációs AirPodsról döntötte el, hogy unalmas fehér színben, ezért a szivárvány szinte minden árnyalatában elérhetővé tette, sőt még feketében is, valamint az ezüst és az arany különböző árnyalataiban.

© ColorWare

A ColorWare-nél eltérő színű lehet a füles és a tok, és a színeket a felhasználó választhatja ki a kapcsolódó weboldalon. A színes vezeték nélküli fülhallgató ára 319 dollár (szemben az eredeti 179 dollárral), de akár 369 dollár is szerepelhet az árcédulán, ha a tok színezésére is igényt tart valaki. Plusz 20 dollárért még tetszés szerinti szöveg is gravíroztatható a tokra.

© ColorWare

A festett AirPodsok a színen kívül nem különböznek másban az eredeti eszköztől, a festés nincs hatással a funkcionalitásra, megmarad a MagSafe csatlakozás, a térbeli hang, az adaptív EQ stb.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments