kedd, január 25, 2022
Home Apple hírek Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Lehet, hogy a Xiaomi hamarabb mutatja majd be elektromos autóját, mint az Apple, F1-es filmet azonban jó eséllyel utóbbi készít majd előbb.

Kiderült ugyanis, hogy a technológiai óriás, az Apple megszerezte a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1-es filmterv jogait, melyről már korábban is írtunk.

– Hirdetés –

A Deadline beszámolója szerint az egyelőre cím nélküli projektre több produkciós iroda is vadászott, az értékét pedig 130 millió és 140 millió dollár közé becsülik.

A Paramount, az MGM, a Sony, a Universal, a Netflix és az Amazon azonban úgy tűnik, alulmaradt az Apple-lel szemben.

A film cselekménye egy autóversenyző körül fog forogni, aki a visszavonulása után visszatér egy fiatal versenyző mentora lesz, miközben a fiatal versenyző csapattársaként próbál további jó eredményeket elérni.

A korábbiakkal ellentétben azonban most nem esett szó arról, hogy a filmhez Lewis Hamiltonnak is köze lenne.

Brad Pitt, az elmúlt 30 év egyik legelismertebb és legismertebb színésze fogja alakítani a visszatérő, tapasztalt versenyzőt.

A rendezői székbe Joseph Kosinski kerül, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Tron: Örökség, az Oblivion és a Top Gun: Maverick.

Jerry Bruckheimer lesz a producer, a Pitt által közösen alapított Plan B produkciós céggel együtt.

Az F1 nem ismeretlen a filmvásznon, a 2013-as Rush (Hajsza a győzelemért) című film, amelyben Chris Hemsworth alakította James Huntot és Daniel Bruhl Niki Laudát, sikeresnek bizonyult. Csak úgy, mint a Netflix Drive to Survive című doku-sorozata 2019 óta.

– Hirdetés –

Most Popular

Néhány országban be is tilthatják az iPhone-t az Apple és az Ericsson jogi háborúja miatt

Szabadalomsértések sorozatával vádolja egymást az Apple és az Ericsson. A svéd Ericsson még 2012 februárjában szállt ki a Sony Ericssonból, így már 10 éve...

Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén – Liner.hu

Egyre több felhasználó számolt be arról a furcsa jelenségről, mely során készülékeik képernyője egyszerűen rózsaszínűvé változott. Az Apple Discussions Forums és Reddit...

Elindultak a hajlott kor felé az Apple gépei – Napi.hu

Ez nem csak a cég számára volt úttörő termék, de a személyi számítógépek jövőjére is nagy hatással volt - írja a 24.hu. Az...

Romantikusan fagynak le az iPhone-ok

Főleg kínai felhasználók panaszkodnak, de máshonnan is érkeztek jelzések, hogy egyelőre ismeretlen ok miatt az iPhone 13-at használó ügyfelek azt tapasztalják, hogy a kijelző...

Recent Comments