szombat, július 20, 2024
Home Apple hírek Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Lehet, hogy a Xiaomi hamarabb mutatja majd be elektromos autóját, mint az Apple, F1-es filmet azonban jó eséllyel utóbbi készít majd előbb.

Kiderült ugyanis, hogy a technológiai óriás, az Apple megszerezte a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1-es filmterv jogait, melyről már korábban is írtunk.

– Hirdetés –

A Deadline beszámolója szerint az egyelőre cím nélküli projektre több produkciós iroda is vadászott, az értékét pedig 130 millió és 140 millió dollár közé becsülik.

A Paramount, az MGM, a Sony, a Universal, a Netflix és az Amazon azonban úgy tűnik, alulmaradt az Apple-lel szemben.

A film cselekménye egy autóversenyző körül fog forogni, aki a visszavonulása után visszatér egy fiatal versenyző mentora lesz, miközben a fiatal versenyző csapattársaként próbál további jó eredményeket elérni.

A korábbiakkal ellentétben azonban most nem esett szó arról, hogy a filmhez Lewis Hamiltonnak is köze lenne.

Brad Pitt, az elmúlt 30 év egyik legelismertebb és legismertebb színésze fogja alakítani a visszatérő, tapasztalt versenyzőt.

A rendezői székbe Joseph Kosinski kerül, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Tron: Örökség, az Oblivion és a Top Gun: Maverick.

Jerry Bruckheimer lesz a producer, a Pitt által közösen alapított Plan B produkciós céggel együtt.

Az F1 nem ismeretlen a filmvásznon, a 2013-as Rush (Hajsza a győzelemért) című film, amelyben Chris Hemsworth alakította James Huntot és Daniel Bruhl Niki Laudát, sikeresnek bizonyult. Csak úgy, mint a Netflix Drive to Survive című doku-sorozata 2019 óta.

– Hirdetés –

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments