hétfő, december 5, 2022
Home Apple hírek Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Lehet, hogy a Xiaomi hamarabb mutatja majd be elektromos autóját, mint az Apple, F1-es filmet azonban jó eséllyel utóbbi készít majd előbb.

Kiderült ugyanis, hogy a technológiai óriás, az Apple megszerezte a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1-es filmterv jogait, melyről már korábban is írtunk.

– Hirdetés –

A Deadline beszámolója szerint az egyelőre cím nélküli projektre több produkciós iroda is vadászott, az értékét pedig 130 millió és 140 millió dollár közé becsülik.

A Paramount, az MGM, a Sony, a Universal, a Netflix és az Amazon azonban úgy tűnik, alulmaradt az Apple-lel szemben.

A film cselekménye egy autóversenyző körül fog forogni, aki a visszavonulása után visszatér egy fiatal versenyző mentora lesz, miközben a fiatal versenyző csapattársaként próbál további jó eredményeket elérni.

A korábbiakkal ellentétben azonban most nem esett szó arról, hogy a filmhez Lewis Hamiltonnak is köze lenne.

Brad Pitt, az elmúlt 30 év egyik legelismertebb és legismertebb színésze fogja alakítani a visszatérő, tapasztalt versenyzőt.

A rendezői székbe Joseph Kosinski kerül, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Tron: Örökség, az Oblivion és a Top Gun: Maverick.

Jerry Bruckheimer lesz a producer, a Pitt által közösen alapított Plan B produkciós céggel együtt.

Az F1 nem ismeretlen a filmvásznon, a 2013-as Rush (Hajsza a győzelemért) című film, amelyben Chris Hemsworth alakította James Huntot és Daniel Bruhl Niki Laudát, sikeresnek bizonyult. Csak úgy, mint a Netflix Drive to Survive című doku-sorozata 2019 óta.

– Hirdetés –

Most Popular

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Az iOS 16.2-nek ki kell javítania az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjének hibáját

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max Van néhány feltűnő szoftvermódosítás, pl Dinamikus sziget Rendszerriasztások és nagyon várt figyelmeztetések megjelenítése állandó kijelző....

Így mentett életet az iPhone 14: megfagyhatott volna az alaszkai autós

Nagyon durva az Apple új fejlesztése, amivel onnan is lehet segítséget hívni, ahol se térerő, se WiFi, se mobilnet. De vajon hogy csinálták?...

Recent Comments