péntek, július 1, 2022
Home Apple hírek Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Az Apple szerezte meg a Brad Pitt-féle Forma-1-es film jogait

Lehet, hogy a Xiaomi hamarabb mutatja majd be elektromos autóját, mint az Apple, F1-es filmet azonban jó eséllyel utóbbi készít majd előbb.

Kiderült ugyanis, hogy a technológiai óriás, az Apple megszerezte a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1-es filmterv jogait, melyről már korábban is írtunk.

– Hirdetés –

A Deadline beszámolója szerint az egyelőre cím nélküli projektre több produkciós iroda is vadászott, az értékét pedig 130 millió és 140 millió dollár közé becsülik.

A Paramount, az MGM, a Sony, a Universal, a Netflix és az Amazon azonban úgy tűnik, alulmaradt az Apple-lel szemben.

A film cselekménye egy autóversenyző körül fog forogni, aki a visszavonulása után visszatér egy fiatal versenyző mentora lesz, miközben a fiatal versenyző csapattársaként próbál további jó eredményeket elérni.

A korábbiakkal ellentétben azonban most nem esett szó arról, hogy a filmhez Lewis Hamiltonnak is köze lenne.

Brad Pitt, az elmúlt 30 év egyik legelismertebb és legismertebb színésze fogja alakítani a visszatérő, tapasztalt versenyzőt.

A rendezői székbe Joseph Kosinski kerül, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Tron: Örökség, az Oblivion és a Top Gun: Maverick.

Jerry Bruckheimer lesz a producer, a Pitt által közösen alapított Plan B produkciós céggel együtt.

Az F1 nem ismeretlen a filmvásznon, a 2013-as Rush (Hajsza a győzelemért) című film, amelyben Chris Hemsworth alakította James Huntot és Daniel Bruhl Niki Laudát, sikeresnek bizonyult. Csak úgy, mint a Netflix Drive to Survive című doku-sorozata 2019 óta.

– Hirdetés –

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments