szerda, február 1, 2023
Home Iphone Az iPhone-osok is megkapják végre a YouTube TV legjobb funkcióját

Az iPhone-osok is megkapják végre a YouTube TV legjobb funkcióját

A jövőben már nemcsak az androidos felhasználók élvezhetik a kép a képben funkció előnyeit a YouTube TV appnál.

Az androidos felhasználók régóta használhatják máig a YouTube TV alkalmazás egyik igen hasznos funkcióját: a kép a képben módot. Ez az, ami lehetővé teszi, hogy akkor is lássuk a videót, ha épp kilépünk az appból, vagy épp másik videó után keresgélünk.

A funkciónak viszont mostantól nemcsak az androidosok örülhetnek. A cég a Twitteren jelentette be, hogy mostantól az iOS-re elérhető YouTube TV alkalmazásban is elérhetővé válik ez a funkció. Egész pontosan azon készülékeken lehet majd ezt használni, amelyeken az iOS 15, vagy annál újabb operációs rendszer fut.

A nézők egy egyszerű felfelé húzással visszatérhetnek az iPhone/iPad kezdőképernyőjére, miközben a videó továbbra is megy majd, csak egy átméretezett ablakban. Ezt aztán szabadon lehet tovább méretezni, vagy épp áthelyezni.

A kép a képben – vagy háttérben való – videónézést egyébként a YouTube Premium előfzetői – az androidos eszközökön, valamint iPhone-on és iPaden – már régóta megtehetik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments