Home Iphone Az új iPhone-nak nem csak a processzora lehet gyors, hanem még a...

Az új iPhone-nak nem csak a processzora lehet gyors, hanem még a képernyője is

Újabb jel utal arra, hogy az idén érkező legerősebb iPhone-ja, az iPhone 12 Pro Max 120 Hz-es képfrissítési rátával érkezik meg a felhasználókhoz. Ez gördülékenyebb felhasználói élményt hozhat – és nagyobb energiafogyasztást.

Mostanra már egészen szemmel látható közelségbe kerültek az idei új iPhone-ok. A szokásos szeptemberi megjelenés helyett már az Apple szerint is inkább az októberi forgalomba hozatal valószínűbb, de már az sincs túl messze, ilyenkor szoktak megsokasodni a kiszivárgások.

Most épp a megbízható iPhone-os értesüléseiről ismert Joe Prosser szolgált egy kis érdekességgel. Prosser szerint az iPhone 12 Pro Max kijelzője 120 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik. Az erről szóló videót alig két nappal azután osztotta meg, hogy egy jelentés arról írt, az iPhone 12 Próban biztos nem lesz ilyen technológia.

Prosser néhány kiszivárgott képernyőképet is hozott új állítása alátámasztásához. Ezeket állítólag egy iPhone 12 Pro Max PVT-vel készítették, amelynél a PVT a gyártás ellenőrzéséhez használt prototípust jelöli. Ez lényegében az első olyan készülék, ami végigmegy a gyártósoron, és azt mutatja, milyen telefonok jönnek le onnan – vagyis ebben már a végleges hardveres és szoftveres megoldások kerültek.

A fenti Twitter-bejegyzésben látható képek egyikén a kamera beállításait láthatjuk, amelynél a LiDAR működését is engedélyezhetjük. Emellett többek között továbbfejlesztett éjszakai üzemmódot, zajcsökkentést és egyéb más beállításokat is találni. A másik kimentett képernyőképen a 120 Hz-es frissítési ráta ki- és bekapcsoló gombját láthatjuk.

Aki kíváncsi rá, hogy a 120 Hz-es képfrissítés milyen hatással van a készülék energiafogyasztására (és így üzemidejére), az a Samsung Galaxy S20 Ultra példáján már megnézheti.

Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy ez még mindig nem tekinthető a végső konfigurációnak, tehát lehet, hogy a valód tömeggyártás megkezdése előtt az utolsó pillanatban változtat valamin az Apple.

[Kiszivárgott egy fotó az iPhone 12-ről, csalódottak lehetnek az Apple-rajongók]

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Megerősítették: ezek az iPhone-ok mehetnek a kukába, nincs több frissítés – Pénzcentrum

2021. szeptember 24. 16:49 Megérkezett a legújabb iPhone-frissítés, a felhasználók már hozzáférnek az iOS 15-höz. Kiderült többek között az is, hogy...

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Sokkolóan amatőr az Apple hibajavítása

Abszurd okból továbbra is támadható távolról a macOS. Kellemetlen biztonsági hibára derült nemrég fény az Apple számítógépes operációs rendszerében, támadók .inetloc kiterjesztésű állományok megnyittatásával kódfuttatást...

Recent Comments