szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Bődületes számokat publikált az Apple

Bődületes számokat publikált az Apple

Az Apple bejelentette első üzleti negyedéves eredményeit, és az egyik érdekes adat a szolgáltatási üzletágában tapasztalható, minden idők rekordját megdöntő fizetős felhasználói szám növekedése volt – írja a hvg.hu.

2021-ben 165 millióval bővült azok száma, akik fizetnek valamilyen, az Apple-höz kapcsolódó szolgáltatásért, így jelenleg több mint 785 millió előfizetőt tartanak nyilván, beleértve az iCloud, az Apple Music, az Apple Acade, az Apple News+, az Apple One és az Apple TV+ előfizetőit is.

Ez 19,5 milliárd dollár bevételt jelentett a negyedévben, ami – amellett hogy szintén rekordnak számít – 24 százalékos növekedést jelent a zenei, video, hirdetési és fizetési szolgáltatásokban, bár e két utóbbi szolgáltatás mutatta a legkisebb növekedést. Az Apple pénzügyi igazgatója, Luca Maestri szerint még az Apple-t is meglepték az eredmények, ugyanis nem számítottak ilyen bővülésre.

Jelenleg már 1,8 milliárd Apple által kiadott eszköz aktív a világon, és még ebben az évben elérheti a kétmilliárdot az aktív eszközök száma.

Nyitókép: PhillDanze/Getty Images

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments