szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Csendben visszavágták az Apple Music ingyenes időszakát

Csendben visszavágták az Apple Music ingyenes időszakát

Minden különösebb hírverés nélkül lecsökkentette az Apple Music ingyenes próbaidejét az Apple. Ha a hónap letelik, akkor már fizetni kell a streaming szolgáltatásért.

Az Apple még 2015-ben vezette be a háromhónapos ingyenes próbaidőszakot az Apple Musicnál, hogy kitűnjön az olyan vetélytársak közül, mint amilyen például a Spotify. Azóta már hét év telt el, és az Apple úgy érezte, megérett az idő arra, hogy az iparági szabványnak megfelelően egy hónapra csökkentse az ingyenes hozzáférést.

Ezt persze nem verte nagy dobra, és csak kevesen vették észre, hogy az Apple Music webhelyén most már az jelenik meg, hogy a felhasználó egy havi ingyenes hozzárésére jogosult a szolgáltatáshoz, utána viszont a csomag automatikusan fizetőssé válik (ez Magyarországon havi 1490 forintot jelent).

Az ingyenes próbaidőszak lecsökkentése mindazon országokra vonatkozik, ahol az Apple Music elérhető (legalább 150 ilyen ország van). Viszont továbbra is hathónapos ingyenes Apple Music elérést kapnak azok, akik „jogosult” audioterméket vásárolnak, például AirPods Prót, AirPods 2-t, AirPods 3-at, AirPods Maxet, Beatset és HomePod minit.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments