szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Csoportos pert indítanak az Apple ellen a Powerbeats Pro töltési problémái miatt...

Csoportos pert indítanak az Apple ellen a Powerbeats Pro töltési problémái miatt – Liner.hu

A tulajok hiába rakják be a töltőtokba, a töltés bizony nem indul el.

Az Apple-nek mostanában nem igazán van szerencséje, ugyanis újabb perrel kell szembenéznie, mivel csoportos keresetet nyújtottak be a vállalat ellen a Powerbeats Pro töltési problémái miatt, és valószínűleg már a tervezésnél elcsúszott valami, mivel egyszerűen nem veszik fel a töltést.

Alejandro Vivar nyújtotta be a csoportos keresetet, miután egyre többen panaszkodnak arra, hogy a fülhallgató nem veszi fel a töltést, ugyanis valami probléma van az érintkezéssel, ezért a fülhallgató egyszerűen nem töltődik fel, ennek okán pedig nyilvánvalóan szinte lehetetlen használni, hiszen pillanatok alatt lemerül.

Vivar ügyvédei szerint az Apple jogtalanul járt el akkor, amikor hamisan azt állította, hogy a fülhallgató egy töltéssel akár 9 órán át használható, de szót emeltek a tok kialakítása miatt is, mely meglátásuk szerint nem elég masszív, és az Apple érveit sem fogadják el, ugyanis a vállalat azzal próbálta megmagyarázni a töltési problémákat, hogy bár a fülhallgató izzadság- és vízálló, az izzadtság miatt berozsdásodhatnak az érintkezők – írja az Engadget.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments