Home Iphone Darabokra szedték az iPhone 13 Prót – videó

Darabokra szedték az iPhone 13 Prót – videó

Most már hivatalosan is tudni, hogy mekkora akkumulátor került az iPhone 13 Próba, és azt is, hogy honnan származnak a főbb alkatrészek.

Nemrég mutatta be az Apple az idei évre szánt iPhone-okat, és bár a debütáláskor több, eddig nem ismert részletet is elárult a készülékről a cég, néhány dologról nem beszélt a vállalat. Ilyen például az, hogy mekkora akkumulátor került a telefonokba.

Ezzel kapcsolatban nemrég egy dokumentum is felkerült az internetre, amiből kiolvashatók az értékek, most viszont pedig egy YouTube-ra felkerült videón is látni, mi mindent rejt a készülék belseje.

A GSMArena által kiszúrt, kínai nyelvű felvétel készítője, WekiHome darabokra szedte az iPhone 13 Prót, amiből kiderült, hogy a telefonban egy 3095 mAh egység dolgozik. Ez valamivel kisebb érték, mint amit a MacRumors olvasott ki a fentebb említett dokumentumból (3125 mAh), de a különbség nem szignifikáns.

[embedded content]

A tavaly kiadott iPhone 12 Próban egy 2815 mAh egység dolgozott, így érthető, miért mondja az Apple, hogy az idei iPhone 1,5 órával tovább bírja egy feltöltéssel. A mostani egység egyébként L alakú, és a kínai Sunwoda Electronic gyártotta.

Összességében az iPhone 13 Pro felépítése nem sokban különbözik az iPhone 12 Próétól. Ami érdekesség: a készülék 120 Hz-es kijelzőjét, valamint a RAM-ot a Samsung gyártotta, a tárhelyért pedig a japán Kioxia a felelős. Az 5G-s kapcsolatot a Qualcomm X60-as modeme biztosítja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Darabokra szedték az iPhone 13 Prót – videó

Most már hivatalosan is tudni, hogy mekkora akkumulátor került az iPhone 13 Próba, és azt is, hogy honnan származnak a főbb alkatrészek. Nemrég...

Lehet, hogy nem lesz több zsebbarát iPhone

Akárcsak tavaly, idén is megjelent egy „mini” változat az aktuális iPhone-ok között. Azonban könnyen lehet, hogy ez az utolsó ilyen év. Szeptember közepén...

Halott cég támadt az Apple-Google duóra

A felperes betiltatná például az iPhone és az iPad egyesült államokbeli forgalmazását. Újabb szabadalomsértési pert kapott a nyakába az Apple és a Google, most épp...

Tőlem lopta az ügyes billentyűzetét az Apple – pert indít egy fejlesztő

Egy görög fejlesztő azt állítja, nem az Apple saját kútfőjéből pattant ki az Apple Watch Series 7-tel bemutatott csúsztatható billentyűzet alkalmazás. Komoly vádakat...

Recent Comments