szombat, május 28, 2022
Home Apple hírek Egycsapásra több százezer dallal bővül az Apple Music kínálata

Egycsapásra több százezer dallal bővül az Apple Music kínálata

Az Apple nagyjából 90 millió elérhető dalról beszél, ha zenestreaming szolgáltatása kerül szóba. Ez a már önmagában is óriási kínálat bővül rengeteg új dallal egy nemrég zárult megállapodásnak köszönhetően.

Megállapodott az Apple és Kína vezető online zenei és audió szórakoztató platformja, a Tencent Music Entertainment Group (TME): azok az előadók, akik a kínai szolgáltató Music Cloudjához (zenei felhőjéhez) tartoznak, 2021 novemberétől az Apple szolgáltatásán keresztül terjeszthetik zenéiket. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az Apple Music 90 milliós zeneszám-katalógusa nagymértékben kibővülhet a kínai zeneszámok hozzáadásával.

© The Daily Rind

„A TME prémium zenei tartalmainak kínai kiadóktól és alkotóktól való eljuttatása az Apple Music felhasználóihoz világszerte, lehetővé teszi a zenekedvelők számára, hogy felfedezzék Kína egyedi zenei kultúráját és műfajait, és ez elősegítheti a kínai zenészek nemzetközi fejlődését” – írja közleményében a TME.

Konkrét számok említése nélkül a Tencent Music Entertainment azt állítja, hogy cégük „kínai zenészek százezreit vonzza, akik abban reménykednek, hogy a TME platformon keresztül érhetik majd el zenei álmaikat”.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy az Apple megállapodást kötött annak érdekében, hogy több műfajt is becsábítson katalógusába. A közelmúltban például megvásárolták a Primephonic szolgáltatást, hogy bővítsék a klasszikus zenei kínálatot az Apple Musicban. Az Apple zenei szolgáltatása nemrégiben PlayStationön is elérhetővé vált.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments