szerda, február 1, 2023
Home Iphone Egyre több iPhone 13 tulaj panaszkodik egy furcsa kijelzőhibára

Egyre több iPhone 13 tulaj panaszkodik egy furcsa kijelzőhibára

Szerencsére egy egész könnyű megoldása lehet a problémának.

Már jóideje velünk vannak az iPhone 13. generációjának modelljei, előfordulnak azonban hibák, amik csak több hónap után kerülnek felszínre, illetve olyanok is, amik a megjelenéskor még nem is voltak jelen a telefonban. Ilyen a mostani eset is: egyre több beszámoló van az interneten felhasználóktól, akiknek a különféle iPhone 13-as modelljeik kijelzője teljesen, vagy majdnem teljesen lilára változik.

A hibáról a legkorábbi bejegyzés már tavaly októberi, az Apple azonban még mindig nem kommentálta az ügyet.

Az elmúlt időszakban egyre több felhasználó tapasztalja, hogy a készüléke kijelzője teljesen lilába borul, másoknál a státuszsáv marad és a többi rész színeződik el. Egyes felhasználóknak sikerült a hibára hivatkozva kijelzőt cseréltetni az iPhone 13-as telefonjukban, másokat azonban elutasított az Apple.

A probléma szerencsére jó eséllyel szoftveres, ugyanis ha hardveres meghibásodásról lenne szó, nem lennének olyan esetek, mikor a státuszjelzők olvashatóak maradnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire széles körben elterjedt problémáról van szó, megoldás azonban már van a hibajelenségre.

A MyDrivers leírása szerint a hivatalos Apple-támogatás is azt javasolja, hogy a felhasználók frissítsenek a legfrissebb iOS verzióra, az azonban nem világos, hogy ez alatt a 15.2-es, publikus, vagy a 15.3-as bétát értik. Mielőtt az iOS verziót váltotok, érdemes az alkalmazásokat is a legújabbra frissíteni az App Store-on keresztül, ugyanis azok is okozhatnak hasonló hibát.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments