csütörtök, január 20, 2022
Home Iphone Egyre valószínűbb az iPhone 12 Mini érkezése is

Egyre valószínűbb az iPhone 12 Mini érkezése is

Hirdetés

Már csak kedd este 7 óráig (magyar idő szerint) kell várnunk az új iPhone-ok bemutatására, de ahogy az lenni szokott, addig is többen tudni vélik, milyenek lesznek az eszközök. A legfrissebb és legrészletesebb poszt a kínai Weibós, Kang felhasználónevű szivárogtatótól származik, az ő korábbi előzeteseit már a jóval ismertebb @IceUniverse is hitelesnek vélte.

A legfrissebb poszt szerint négy darab mobil érkezik, ebben a sorrendben: iPhone 12 Mini (5,4 hüvelyk), iPhone 12 (6,1 hüvelyk), iPhone 12 Pro (6,1 hüvelyk) és iPhone 12 Pro Max (6,7 hüvelyk). A Mini és az utótag nélküli 12 lesz a két egyszerűbb változat, 64 és 256 GB közti tárhelyekkel, a Pro-modellek pedig 128, 256 vagy 512 GB-os változatban lesznek elérhetők.

Mind a négy modell Super Retina XDR kijelzőt kap, új kijelzőüveggel, 5G-támogatással, három hátlapi látószöggel és vezeték nélküli töltési lehetőséggel (állítólag a 15W-os technológiájukkal visszahozzák a MagSafe nevet).

Állítólag az iPhone 12 Mini és a 12 két hátlapi kamerát kap, sima széles és ultraszéles (f/1,6) látószögekkel, a Pro modellek pedig egy telefotó-lencsét (állítólag négy, illetve ötszörös nagyítással a Pro és a Pro Max változatok esetén) és egy LiDAR-t is kapnak extrának amellett, hogy a főkamerájuk is fejlettebb, héttagú lencsét kap.


[+]

700, 800, 1000, illetve 1100 dolláros nettó amerikai alapárakról beszélünk a legkisebb tárhelyű modellekre, tehát már a belépő iPhone 12 Mini is 212 ezer forint + helyi adó környékén indul, itthon esélyesen még drágább lesz, akinek viszont a 12 Pro Max kell, az kint is 330 ezer forint + adóval indul, ha beéri 128 GB-nyi tárhellyel. Állítólag érkezik egy nagyon kicsi HomePod is, 100 dolláros alapáron, 8 centiméteres magassággal, Apple S5 chippel. Persze ezek még csak erős tippek, hivatalos információk október 13-án jönnek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Hamarosan indulhat az 5G-s iPhone SE gyártása

Egy friss szivárgás egész pontos menetrendet vázolt fel a készülék piaci rajtja kapcsán. Hónapok óta özönlenek a pletykák arról, hogy az Apple már az...

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Vadonatúj Mac Pro számítógépet dobhat piacra év végén az Apple – Liner.hu

Tavaly ősszel bemutatásra kerültek a 14 és 16 hüvelykes, M1 Pro és M1 Max lapkákkal ellátott csúcslaptopok, idén pedig tovább bővülhet a cupertinóiak...

Recent Comments