szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Ekkor jelentheti be az Apple a legújabb kütyüit | 24.hu

Ekkor jelentheti be az Apple a legújabb kütyüit | 24.hu

A Bloomberg elemzője, Mark Gurman a legfrissebb Power On hírlevelében említette meg, hogy belsős források alapján úgy sejthető, hogy az Apple március 8-án fogja tartani éves nagy tavaszi eseményét – írja a MacRumors.

A keddre eső, online is követhető rendezvényen várhatóan az új iPhone SE és iPad Air modellek mutatkoznak be, a pletykák szerint már mindegyik termékvonal a cég házon belül fejlesztett A15-ös chipjét kapja meg, és az 5G-támogatás is adott lesz.

Gurman információi alapján a cupertinóiak legalább egy új Macet is bemutatnak tavasszal, de az egyelőre nem biztos, hogy ezen esemény keretén belül. Az idei újgenerációs Macek közt lehetnek újragondolt MacBook Air modellek, egy belépőszintű 13 hüvelykes MacBook Pro, egy 24 hüvelykes iMac, és ez új Mac mini. Gurman szerint az Apple a belépőszintű MacBook Próról elhagyja a Touch Bart, de még nem fog megérkezni a várt ProMotion kijelző.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments