csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Elkezdődött a Shot on iPhone Challenge - Telefonguru hír

Elkezdődött a Shot on iPhone Challenge – Telefonguru hír

2022.01.28

Február 16-ig lehet beküldeni a legjobb makro képeket, és áprilisban választják ki a 10 nyertes fotót.

Az idei verseny keretében az Apple az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max felhasználókat kéri fel, hogy osszák meg legjobb iPhone makrófotóikat. A világszerte beküldött alkotásokat az iparág és az Apple szakértőiből álló zsűri értékeli, és ők választják ki a 10 nyertes fotót.

Bárki, akinek iPhone 13 Pro vagy iPhone 13 Pro Max készüléke van, részt vehet ezen a Shot on iPhone versenyen. A nevezés 2022. február 16-ig tart, a nyerteseket pedig áprilisban hirdetik ki. A versenyre Instagramon vagy Twitteren történő megosztással lehet jelentkezni a #ShotoniPhone és #iPhonemacrochallenge hashtagekkel.

Akik nem használják egyik fenti alkalmazást sem, azok e-mailben is elküldhetik a képeket a beadványokat a shotoniphone@apple.com címre, a „keresztnév_vezetéknév_macro_iPhonemodel” fájlnév használatával. A tárgysornak a következőnek kell lennie: „Shot on iPhone Macro Challenge Submission”.

 Elkezdődött a Shot on iPhone Challenge

A nyertes fotókat az Apple Newsroom, az apple.com, az Apple Instagram (@apple) és más hivatalos Apple-fiókok galériájában fogják bemutatni. A képek digitális kampányokban, Apple Store-helyeken, óriásplakátokon vagy nyilvános fotókiállításokon is megjelenhetnek.

Az Apple néhány tippet is adott azoknak az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max felhasználóknak, akik részt szeretnének venni ezen a versenyen:

  • Ügyeljen arra, hogy közel kerüljön a témához – akár 2 centiméterre (kb. egy hüvelykre) is megközelítheti.
  • Helyezze az elsődleges fókuszpontot a keret közepe közelébe, mert ott van a legélesebb fókusz, ha makró módban fényképez iPhone-on.
  • Egy adott fókuszpont beállításához érintsen meg egy területet a keresőben.
  • Az ultraszéles látómező rögzítéséhez 0,5-szörössel fényképezzen, vagy próbáljon 1x-es felvételt készíteni a szűkebb keretezés érdekében – az iPhone automatikusan kamerát vált, amint közeledik, miközben megtartja az 1x-es keretezést.
  • Az Apple azt is ígéri, hogy kompenzálja a nyerteseket munkájukért, és licencdíjat fizet a 10 nyertes fotósnak, ha ilyen fényképeket használnak az Apple marketingcsatornáin. Az Apple szerint a fotósok megtartják a képeik jogait, de a pályázaton való részvétellel jogdíjmentes, világméretű, visszavonhatatlan, nem kizárólagos licencet adnak az Apple-nek egy évre.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments