kedd, október 4, 2022
Home Iphone Elkezdődött a Shot on iPhone Challenge - Telefonguru hír

Elkezdődött a Shot on iPhone Challenge – Telefonguru hír

2022.01.28

Február 16-ig lehet beküldeni a legjobb makro képeket, és áprilisban választják ki a 10 nyertes fotót.

Az idei verseny keretében az Apple az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max felhasználókat kéri fel, hogy osszák meg legjobb iPhone makrófotóikat. A világszerte beküldött alkotásokat az iparág és az Apple szakértőiből álló zsűri értékeli, és ők választják ki a 10 nyertes fotót.

Bárki, akinek iPhone 13 Pro vagy iPhone 13 Pro Max készüléke van, részt vehet ezen a Shot on iPhone versenyen. A nevezés 2022. február 16-ig tart, a nyerteseket pedig áprilisban hirdetik ki. A versenyre Instagramon vagy Twitteren történő megosztással lehet jelentkezni a #ShotoniPhone és #iPhonemacrochallenge hashtagekkel.

Akik nem használják egyik fenti alkalmazást sem, azok e-mailben is elküldhetik a képeket a beadványokat a shotoniphone@apple.com címre, a „keresztnév_vezetéknév_macro_iPhonemodel” fájlnév használatával. A tárgysornak a következőnek kell lennie: „Shot on iPhone Macro Challenge Submission”.

 Elkezdődött a Shot on iPhone Challenge

A nyertes fotókat az Apple Newsroom, az apple.com, az Apple Instagram (@apple) és más hivatalos Apple-fiókok galériájában fogják bemutatni. A képek digitális kampányokban, Apple Store-helyeken, óriásplakátokon vagy nyilvános fotókiállításokon is megjelenhetnek.

Az Apple néhány tippet is adott azoknak az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max felhasználóknak, akik részt szeretnének venni ezen a versenyen:

  • Ügyeljen arra, hogy közel kerüljön a témához – akár 2 centiméterre (kb. egy hüvelykre) is megközelítheti.
  • Helyezze az elsődleges fókuszpontot a keret közepe közelébe, mert ott van a legélesebb fókusz, ha makró módban fényképez iPhone-on.
  • Egy adott fókuszpont beállításához érintsen meg egy területet a keresőben.
  • Az ultraszéles látómező rögzítéséhez 0,5-szörössel fényképezzen, vagy próbáljon 1x-es felvételt készíteni a szűkebb keretezés érdekében – az iPhone automatikusan kamerát vált, amint közeledik, miközben megtartja az 1x-es keretezést.
  • Az Apple azt is ígéri, hogy kompenzálja a nyerteseket munkájukért, és licencdíjat fizet a 10 nyertes fotósnak, ha ilyen fényképeket használnak az Apple marketingcsatornáin. Az Apple szerint a fotósok megtartják a képeik jogait, de a pályázaton való részvétellel jogdíjmentes, világméretű, visszavonhatatlan, nem kizárólagos licencet adnak az Apple-nek egy évre.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments