Home Iphone Élőben nézheti ma este az új iPhone-ok érkezését, mutatjuk a hivatalos csatornákat

Élőben nézheti ma este az új iPhone-ok érkezését, mutatjuk a hivatalos csatornákat

A szokásos szeptemberi menetrendhez képest kis csúszással ugyan, de elérkezett az Apple nagy napja, jó pár újdonságának, köztük elsősorban az idei iPhone-oknak bemutatása. Az interneten élőben követhetjük az eseményeket.

2020 sok mindenben más, mint a többi esztendő, úgyhogy már meg sem lepődünk azon, hogy az Apple is pár héttel később tartja nagy őszi rendezvényét a szokásosnál. Persze volt egy eseménye szeptemberben is, azonban a nagyon várt iPhone-ok helyett „csak” iPadeket és legújabb okosóráját jelentette be.

Azóta újabb meghívók mentek ki, és most ugyan csak annyit tudni biztosan, hogy október 13-án kerül sor az Apple újabb eseményére, de nagyon, mondhatni száz százalékig valószínűnek tűnik, hogy – többek között – új iPhone-okat is bemutatnak majd. Valamennyire azért a meghívó is árulkodik, a Hi, Speed (szia, sebesség) szlogen például az idei iPhone-ok 5G képességeire utalhat, a meghívón lévő körök pedig a szeptemberre várt Apple AirTagre, de mindez egyelőre csak találgatás. Hallani még az AirPods Studióról, ami a – Beats márkától függetlenül fejlesztett – vezeték nélküli fülhallgató, illetve a HomePod 2-ről, ami egy kisebb és olcsóbb HomePod lehet, természetesen a Siri felügyelete alatt.

Érdekességekből tehát nem lesz hiány, és bárki ott lehet ezen a virtuális (kizárólag online) eseményen, az internet jóvoltából. Először is a pontos dátum: a rendezvényre október 13-án kerül sor, a keynote ottani idő szerint délelőtt 10-kor kezdődik, nálunk ez este 7 órának felel meg.

Az esemény élőben követhető az Apple YouTube-csatornáján, az alább beágyazott videóban.

[embedded content]

Külön webhelye is van az Apple-rendezvénynek, ahol akár asztali számítógépről, akár mobileszközről figyelhetők a bejelentések. Fontos, hogy a böngésző (Safari, Chrome, Firefox, Edge) naprakész legyen, és támogassa az MSE, a H.264, AAC fájlokat. Akinek pedig Apple TV-je van, az letöltheti az Apple Events alkalmazást az App Store-ból a tévére. Legalább második generációs Apple TV-re van szükség, amelyen a legutóbbi szoftververzió fut. Az iOS-es eszközről is lehet az Apple TV-re streamelni az eseményeket, az Apple AirPlay-n keresztül.

Az Apple újdonságairól kedden este mi is beszámolunk.

Amennyiben nem zavarja a spoilerkedés, akkor olvassa el ezt a cikkünket, amelyben összefoglaltuk mindazt, ami kiszivárgott az iPhone 12-kről.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Bár még csak néhány hónapja érhető el az iOS 14, az alkalmas okostelefonok 90 százaléka már azt futtatja. Markáns különbség az iOS-es és...

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Az iPhone 12 5G menti meg az Apple-t? – Telefonguru hír

Az iPhone 12 5G segíthet az Apple-nek, hogy 2021-ben 240 millió iPhone-t adjon el. 2020 negyedik negyedévében az Apple rekordszámú iPhone-t szállított, és úgy...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Recent Comments