Home Iphone Élőben nézheti ma este az új iPhone-ok érkezését, mutatjuk a hivatalos csatornákat

Élőben nézheti ma este az új iPhone-ok érkezését, mutatjuk a hivatalos csatornákat

A szokásos szeptemberi menetrendhez képest kis csúszással ugyan, de elérkezett az Apple nagy napja, jó pár újdonságának, köztük elsősorban az idei iPhone-oknak bemutatása. Az interneten élőben követhetjük az eseményeket.

2020 sok mindenben más, mint a többi esztendő, úgyhogy már meg sem lepődünk azon, hogy az Apple is pár héttel később tartja nagy őszi rendezvényét a szokásosnál. Persze volt egy eseménye szeptemberben is, azonban a nagyon várt iPhone-ok helyett „csak” iPadeket és legújabb okosóráját jelentette be.

Azóta újabb meghívók mentek ki, és most ugyan csak annyit tudni biztosan, hogy október 13-án kerül sor az Apple újabb eseményére, de nagyon, mondhatni száz százalékig valószínűnek tűnik, hogy – többek között – új iPhone-okat is bemutatnak majd. Valamennyire azért a meghívó is árulkodik, a Hi, Speed (szia, sebesség) szlogen például az idei iPhone-ok 5G képességeire utalhat, a meghívón lévő körök pedig a szeptemberre várt Apple AirTagre, de mindez egyelőre csak találgatás. Hallani még az AirPods Studióról, ami a – Beats márkától függetlenül fejlesztett – vezeték nélküli fülhallgató, illetve a HomePod 2-ről, ami egy kisebb és olcsóbb HomePod lehet, természetesen a Siri felügyelete alatt.

Érdekességekből tehát nem lesz hiány, és bárki ott lehet ezen a virtuális (kizárólag online) eseményen, az internet jóvoltából. Először is a pontos dátum: a rendezvényre október 13-án kerül sor, a keynote ottani idő szerint délelőtt 10-kor kezdődik, nálunk ez este 7 órának felel meg.

Az esemény élőben követhető az Apple YouTube-csatornáján, az alább beágyazott videóban.

[embedded content]

Külön webhelye is van az Apple-rendezvénynek, ahol akár asztali számítógépről, akár mobileszközről figyelhetők a bejelentések. Fontos, hogy a böngésző (Safari, Chrome, Firefox, Edge) naprakész legyen, és támogassa az MSE, a H.264, AAC fájlokat. Akinek pedig Apple TV-je van, az letöltheti az Apple Events alkalmazást az App Store-ból a tévére. Legalább második generációs Apple TV-re van szükség, amelyen a legutóbbi szoftververzió fut. Az iOS-es eszközről is lehet az Apple TV-re streamelni az eseményeket, az Apple AirPlay-n keresztül.

Az Apple újdonságairól kedden este mi is beszámolunk.

Amennyiben nem zavarja a spoilerkedés, akkor olvassa el ezt a cikkünket, amelyben összefoglaltuk mindazt, ami kiszivárgott az iPhone 12-kről.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Megerősítették: ezek az iPhone-ok mehetnek a kukába, nincs több frissítés – Pénzcentrum

2021. szeptember 24. 16:49 Megérkezett a legújabb iPhone-frissítés, a felhasználók már hozzáférnek az iOS 15-höz. Kiderült többek között az is, hogy...

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Sokkolóan amatőr az Apple hibajavítása

Abszurd okból továbbra is támadható távolról a macOS. Kellemetlen biztonsági hibára derült nemrég fény az Apple számítógépes operációs rendszerében, támadók .inetloc kiterjesztésű állományok megnyittatásával kódfuttatást...

Recent Comments