Home Iphone Ennyit adtak el az iPhone 12-ből egy nap alatt

Ennyit adtak el az iPhone 12-ből egy nap alatt

Az első 24 órában több, mint a duplája fogyott az új iPhone 12-es telefonokból, mint az előző szériából. Az első hétvége számai viszont nem hozták a vártakat.  

Megjelent a TF International Securities elemzése, miszerint az első nap leadott rendelések átlépték a 2 milliós tételtszámot.

Ez azt jelenti, hogy több, mint egy millióval többet vettek az új iPhone 12-es telefonokból, mint elődjéből. Viszont hiába az erős kezdés a teljes hétvége adatai mégis végül alulmaradtak a tavalyitól, mely akár a koronavírus eredménye is lehet, gondolunk itt a jelenlegi gazdasági helyzetekre. 

„9 millió darab iPhone 12 készüléket rendelhettek a vásárlók, szemben az iPhone 11 12 millió darabos első hétvégi adatától”

– áll az elemzésben. 

Miután az Apple egy ideje felhagyott az értékesítések nyilvánosságra hozatalával, kénytelenek vagyunk ezekre az adatokra támaszkodni, viszont a TF International Securities elemzője, Ming-Chi Kuo meglehetősen pontos előrejelzéseket és becsléseket szokott publikálni. 

A szakértő szerint több oka is lehet annak, hogy végül elmaradtak a várt számok, amik később sem lesznek kimagaslóak:

  • az iPhone 11 árának 599 dollárra csökkentése gyengítette a keresletet az iPhone 12 iránt az előrendelések során.
  • a jobb kamerával felszerelt iPhone 12 Pro értékesítéseit Kína dobta meg, ahol már szélesebb körben elérhető az 5G. Kína adta az iPhone 12 Pro keresletének 35-45 százalékát.
  • várhatóan az iPhone 12 Mini és az Pro Max készülékekre kisebb lesz az érdeklődés, mint a 12 és a 12 Pro modellekre.
  • az iPhone 12 Mini valószínűleg nem lesz túl népszerű Kínában a kicsi kijelző és a dupla SIM hiánya miatt.

– áll a Portfolio fordításában. 

Borítókép: EVGENY BIYATOV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Bár még csak néhány hónapja érhető el az iOS 14, az alkalmas okostelefonok 90 százaléka már azt futtatja. Markáns különbség az iOS-es és...

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Az iPhone 12 5G menti meg az Apple-t? – Telefonguru hír

Az iPhone 12 5G segíthet az Apple-nek, hogy 2021-ben 240 millió iPhone-t adjon el. 2020 negyedik negyedévében az Apple rekordszámú iPhone-t szállított, és úgy...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Recent Comments