csütörtök, január 20, 2022
Home Iphone Ez a magyar wifi-doboz sok iPhone-os életét könnyítheti meg

Ez a magyar wifi-doboz sok iPhone-os életét könnyítheti meg

Az Apple-felhasználók életének megkönnyítését ígéri egy magyar startup. DoBox nevű eszközük hazai és globális piaci bevezetésben most a Tungsrammal működik együtt a Fruitdock csapata.

A világ legnagyobb elektronikai kiállításán, a Las Vegas-i CES-en 2019-ben Innovációs Díjat nyert egy magyar startup, a Fruitdock kütyüje. A DoBox fejlesztőinek ígérete szerint az eddig hiányzó kapocs az Apple zárt rendszere és a különféle kiegészítők között. Azt mondják, csak a DoBox-szal lehet például vezetékes egeret és billentyűzetet használni az iPhone-on és iPad-en.

A kiegészítőket a DoBox portjaiba kell bedugni, az eszköz pedig már vezeték nélkül biztosítja a kapcsolatot például a billentyűzet és az iPad között.

© Fruitdock

“Vállalkozásunkat azért alapítottuk, hogy olyan elektronikai termékeket hozzunk létre, amelyek megkönnyítik az Apple termékeket használók életét, bővíti az Apple termékek használhatóságát a mindennapi munkavégzésben is” – idézi a Tungsram közleménye Molnár Mátét és Duli Szabolcsot, a DoBox két megálmodóját. Szerintük a termék nagy előnye, hogy a felhasználóknak nem kell minden új csatlakozóval megjelenő iPhone, iPad vagy MacBook megvásárlásakor új átalakítókat, kábeleket beszerezniük, vagy eldobni a régi tartozékaikat.

[embedded content]

A világítástechnikai megoldásairól világszerte ismert, ám az utóbbi két évben magát technológiai megoldások szolgáltatójaként is fellépő Tungsram úgy jön a képbe, hogy előzetes megállapodást kötött a Fruitdockkal, melynek értelmében gyárthatja és forgalmazhatja is a DoBoxot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Az Apple szerint milliók biztonságát kockáztatják

A technológiai óriásvállalat, az Apple az amerikai törvényhozóknak írt levelében azt állítja, hogy a szenátusban tárgyalt két trösztellenes törvényjavaslat veszélyezteti az iPhone-felhasználók millióinak a...

Veszélybe kerültek az Apple-felhasználók – Napi.hu

 A 9to5Mac szerint a FingerprintJS nyilvánosságra hozott egy olyan sérülékenységet, amely lehetővé teszi a támadók számára, hogy megszerezzék a Safari 15-ben tárolt böngészőelőzményeket,...

Recent Comments