csütörtök, január 20, 2022
Home Iphone Fel fog jönni egy fontos kérdés az iPhone-on a következő iOS-verziónál

Fel fog jönni egy fontos kérdés az iPhone-on a következő iOS-verziónál

Az Apple ősszel érkező szoftvereinél minden felhasználó eldöntheti, hogy frissít az újabb, több funkcióval rendelkező változatra, vagy egy ideig még az előző kiadásnál marad.

Egy apró, de annál hasznosabb újítás is bekerül az Apple ősszel érkező szoftvereibe, így az iOS 15-be, illetve az iPadOS 15-be: a változtatás lényege, hogy a felhasználók (végre) eldönthetik, frissítenek-e az újabb rendszerkiadásra, vagy megmaradnak az előző, már megszokott programnál.

A ZDNet szerint ha a felhasználók nem frissítenek, úgy a továbbiakban is megkapják majd a korábbi szoftverhez tartozó biztonsági javításokat, de az még nem tisztázott, pontosan meddig. Az sem egyértelmű, hogy ha valaki esetleg mégis áttér az újabb kiadásra, lehetőség lesz-e visszaváltani az előzőre.

A változtatás igen hangsúlyos, ezzel ugyanis maga a felhasználó dönthet, él-e az új szoftver nyújtotta lehetőséggel, vagy egy ideig még a kiismert (és javított) programváltozattal dolgozik. Miközben az Apple a későbbiekben sem feledkezik meg róla, hiszen a szükséges javításokat ez esetben is megkapja.

A ZDNet szerint az okosórákhoz kitalált watchOS esetében nincs választási lehetőség, a hivatalos honlapon legalábbis nincs szó ilyen kitételről.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Hamarosan indulhat az 5G-s iPhone SE gyártása

Egy friss szivárgás egész pontos menetrendet vázolt fel a készülék piaci rajtja kapcsán. Hónapok óta özönlenek a pletykák arról, hogy az Apple már az...

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Vadonatúj Mac Pro számítógépet dobhat piacra év végén az Apple – Liner.hu

Tavaly ősszel bemutatásra kerültek a 14 és 16 hüvelykes, M1 Pro és M1 Max lapkákkal ellátott csúcslaptopok, idén pedig tovább bővülhet a cupertinóiak...

Recent Comments