szerda, február 1, 2023
Home Iphone Ha harc, hát legyen harc: ilyen filmet lehet készíteni egyetlen iPhone-nal

Ha harc, hát legyen harc: ilyen filmet lehet készíteni egyetlen iPhone-nal

Egy neves dél-koreai filmrendező közreműködésével demonstrálja az Apple az iPhone 13 Pro professzionális videokészítési lehetőségeit.

Bár nálunk talán kevéssé ismert Park Chan-wook neve, hazájának egyik legismertebb és legnépszerűbb filmkészítőjéről van szó, aki számos rangos elismerést kapott már szakmájában. Az Apple szerint a személye épp elég garancia arra, hogy kellően nyomatékosítsa az iPhone 13 Pro filmkészítési kvalitásait.

Chan-wook irányítása alatt készült az alábbi harcművészeti fantasy rövidfilm. „Az élet csak álom” című alkotást teljes egészében iPhone 13 Próval forgatták.

[embedded content]

Az Apple emellett a forgatás kulisszatitkairól is kiadott egy rövid „Hogyan készült?” videót is, amelyben a stábtagok is elárulnak néhány érdekességet arról, hogyan használták ki az Apple csúcsmodelljének lehetőségeit a filmfelvétel során.

[embedded content]

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments