szerda, május 25, 2022
Home Iphone Ha iPhone-ja van és a Star Warst is szereti, van egy remek...

Ha iPhone-ja van és a Star Warst is szereti, van egy remek hírünk

Egy új címmel bővül hamarosan az Apple előfizetéses játékszolgáltatása, az Arcade. Azok örülhetnek a legjobban, akik a legózást és a Csillagok háborúja univerzumát is kedvelik, az újdonság fő témája ugyanis ezek.

Már hosszabb ideje elérhető az Apple különleges játékszolgáltatása, ami előfizetésért cserébe enged hozzáférést számos remek programhoz az almás készülékeken. Ezt a repertoárt ugyanakkor folyamatosan frissíti az amerikai gyártó, és erről a szokásáról a jövőben sem kíván letenni. (Illetve: remélhetőleg.)

Az Engadget hívta fel rá a figyelmet, hogy az Arcade keretében lesz kipróbálható az a Star Wars-témájú játék is, amiben legós jegyek is felfedezhetők. A programban ugyanis építeni kell, de csak módjával – a kikapcsolódás másik részében már inkább taktikai elemek érvényesülnek, azon belül is a képességek jó időben való kihasználása, az erőforrások menedzselése.

© TT Games Brighton/Warner Bros. Games/Lucasfilm Games

A Lego Star Wars Battles címmel érkező újdonság ezt leszámítva sokat merít a Csillagok háborúja világából, hiszen a játékosnak robotokat irányítva kell győzelmet aratnia a másik (például a sötét) oldal felett. A játék a filmekből ismert bolygókat is felvonultatja, olyanokat, mint a Naboo, a Hoth vagy az Endor.

A Lego Star Wars Battlest hivatalosan a TT Games Brighton készíti, de a Warner Bros. Games adja ki. Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor lesz elérhető az Arcade felületén, de az már biztos, hogy érkezik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments