Home Iphone Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Ha minden jól megy, idén ősszel mutatja be új telefonjait az Apple. Az új iPhone-okról kiderült már, hogy valószínűleg kisebb lesz a képernyőjük tetején meghúzódó szenzorsziget, de néhány újabb pletyka is előkerült.

Az Android Police mobilos szakírója, Max Weinbach azt a fülest kapta, hogy az Apple egyik fejlesztési iránya ezúttal a hangminőséget érinti, az új iPhone-ok mikrofonjai a jelenleginél is jobban szűrik majd a környezeti zajokat.

Weinbach forrásai szerint a készülékek formavilágához nem nyúl hozzá a vállalat, kivéve a hátlapi kameraszigetet, melynek formája is változhat, de a kitüremkedés mértéke bizonyosan kisebb lesz.

Az már apróság, hogy a szürke iPhone-hoz sötétebb tónust választhatnak az Apple tervezői, akik a Pro modellek esetében is gondolkodnak egy narancssárga változat kiadásán. A készülékek oldalsó élei pedig állítólag kevésbé vonzzák majd az ujjlenyomatokat, mint a jelenlegi generáció modelljei.

[embedded content]

Jobb lesz az új iPhone-ok kamerája mögött dolgozó optikai képstabilizálás, jóféle témakövető autófókusz is lehet. Optimalizálják a portré módot is. A kamerák mélységérzékelő Lidar-szenzorának fejlesztésével pedig a kiterjesztett valóság virtuális elemeinek megjelenése illeszkedhet jobban a fizikai világ objektumaihoz.

Weinbach úgy tudja, az iPhone 12 mini értékesítési problémái ellenére az új szériából sem marad ki a méret, és lesz iPhone 13 mini. És ha már olcsóbb iPhone: egy másik pletyka szerint iPhone SE Plus is jöhet idén.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Így nézett ki az első Apple 1 számítógép, ami idén 45 éves

Az Apple I vagy Apple 1 személyi számítógépet 1976-ban kezdték el árusítani, 666,66 dollárért lehetett megvásárolni. Bár nagyon kezdetleges volt, egy montitort és egy billentyűzetet...

Az iPhone-felhasználók 90 százaléka frissített eddig iOS 14-re

Az Apple hivatalos számokat nem közölt, de a Mixpanel szerint nagyjából a felhasználók 90 százaléka frissített már. Frissítések terén sosem állt rosszul az Apple és...

Recent Comments