vasárnap, szeptember 25, 2022
Home Iphone Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Ha minden jól megy, idén ősszel mutatja be új telefonjait az Apple. Az új iPhone-okról kiderült már, hogy valószínűleg kisebb lesz a képernyőjük tetején meghúzódó szenzorsziget, de néhány újabb pletyka is előkerült.

Az Android Police mobilos szakírója, Max Weinbach azt a fülest kapta, hogy az Apple egyik fejlesztési iránya ezúttal a hangminőséget érinti, az új iPhone-ok mikrofonjai a jelenleginél is jobban szűrik majd a környezeti zajokat.

Weinbach forrásai szerint a készülékek formavilágához nem nyúl hozzá a vállalat, kivéve a hátlapi kameraszigetet, melynek formája is változhat, de a kitüremkedés mértéke bizonyosan kisebb lesz.

Az már apróság, hogy a szürke iPhone-hoz sötétebb tónust választhatnak az Apple tervezői, akik a Pro modellek esetében is gondolkodnak egy narancssárga változat kiadásán. A készülékek oldalsó élei pedig állítólag kevésbé vonzzák majd az ujjlenyomatokat, mint a jelenlegi generáció modelljei.

[embedded content]

Jobb lesz az új iPhone-ok kamerája mögött dolgozó optikai képstabilizálás, jóféle témakövető autófókusz is lehet. Optimalizálják a portré módot is. A kamerák mélységérzékelő Lidar-szenzorának fejlesztésével pedig a kiterjesztett valóság virtuális elemeinek megjelenése illeszkedhet jobban a fizikai világ objektumaihoz.

Weinbach úgy tudja, az iPhone 12 mini értékesítési problémái ellenére az új szériából sem marad ki a méret, és lesz iPhone 13 mini. És ha már olcsóbb iPhone: egy másik pletyka szerint iPhone SE Plus is jöhet idén.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments