Home Iphone Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Ha minden jól megy, idén ősszel mutatja be új telefonjait az Apple. Az új iPhone-okról kiderült már, hogy valószínűleg kisebb lesz a képernyőjük tetején meghúzódó szenzorsziget, de néhány újabb pletyka is előkerült.

Az Android Police mobilos szakírója, Max Weinbach azt a fülest kapta, hogy az Apple egyik fejlesztési iránya ezúttal a hangminőséget érinti, az új iPhone-ok mikrofonjai a jelenleginél is jobban szűrik majd a környezeti zajokat.

Weinbach forrásai szerint a készülékek formavilágához nem nyúl hozzá a vállalat, kivéve a hátlapi kameraszigetet, melynek formája is változhat, de a kitüremkedés mértéke bizonyosan kisebb lesz.

Az már apróság, hogy a szürke iPhone-hoz sötétebb tónust választhatnak az Apple tervezői, akik a Pro modellek esetében is gondolkodnak egy narancssárga változat kiadásán. A készülékek oldalsó élei pedig állítólag kevésbé vonzzák majd az ujjlenyomatokat, mint a jelenlegi generáció modelljei.

[embedded content]

Jobb lesz az új iPhone-ok kamerája mögött dolgozó optikai képstabilizálás, jóféle témakövető autófókusz is lehet. Optimalizálják a portré módot is. A kamerák mélységérzékelő Lidar-szenzorának fejlesztésével pedig a kiterjesztett valóság virtuális elemeinek megjelenése illeszkedhet jobban a fizikai világ objektumaihoz.

Weinbach úgy tudja, az iPhone 12 mini értékesítési problémái ellenére az új szériából sem marad ki a méret, és lesz iPhone 13 mini. És ha már olcsóbb iPhone: egy másik pletyka szerint iPhone SE Plus is jöhet idén.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Recent Comments