vasárnap, augusztus 1, 2021
Home Iphone Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Ha minden jól megy, idén ősszel mutatja be új telefonjait az Apple. Az új iPhone-okról kiderült már, hogy valószínűleg kisebb lesz a képernyőjük tetején meghúzódó szenzorsziget, de néhány újabb pletyka is előkerült.

Az Android Police mobilos szakírója, Max Weinbach azt a fülest kapta, hogy az Apple egyik fejlesztési iránya ezúttal a hangminőséget érinti, az új iPhone-ok mikrofonjai a jelenleginél is jobban szűrik majd a környezeti zajokat.

Weinbach forrásai szerint a készülékek formavilágához nem nyúl hozzá a vállalat, kivéve a hátlapi kameraszigetet, melynek formája is változhat, de a kitüremkedés mértéke bizonyosan kisebb lesz.

Az már apróság, hogy a szürke iPhone-hoz sötétebb tónust választhatnak az Apple tervezői, akik a Pro modellek esetében is gondolkodnak egy narancssárga változat kiadásán. A készülékek oldalsó élei pedig állítólag kevésbé vonzzák majd az ujjlenyomatokat, mint a jelenlegi generáció modelljei.

[embedded content]

Jobb lesz az új iPhone-ok kamerája mögött dolgozó optikai képstabilizálás, jóféle témakövető autófókusz is lehet. Optimalizálják a portré módot is. A kamerák mélységérzékelő Lidar-szenzorának fejlesztésével pedig a kiterjesztett valóság virtuális elemeinek megjelenése illeszkedhet jobban a fizikai világ objektumaihoz.

Weinbach úgy tudja, az iPhone 12 mini értékesítési problémái ellenére az új szériából sem marad ki a méret, és lesz iPhone 13 mini. És ha már olcsóbb iPhone: egy másik pletyka szerint iPhone SE Plus is jöhet idén.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Kamu, hogy a Tesla-vezér Elon Musk lehetett volna az Apple vezérigazgatója

Érdekes történet látott napvilágot, ugyanis a jövő hónapban jelenik meg a The Wall Street Journal újságírójának egy új könyve, mely a Power Play: Tesla, Elon...

Nem jó az Apple AirTagbe a rosszízű gombelem

Vagy legalábbis a gyártó nem vállal garanciát a megfelelő működésére. Elemeket nyelni potenciálisan életveszélyes móka, a probléma megtörténte esetén a szerencsétlenül jártakat haladéktalanul a sürgősségi...

Besúgásra próbálja rávenni az Apple az egyik szivárogtatót

Minden évben menetrendszerú, hogy különböző szivárogtatóktól kikerülnek az új iPhone-ok prototípusai, így sokszor már hónapokkal a megjelenés előtt tudjuk, hogy mire is lehet számítani....

Többek közt iPhone forgalmazásába kezd az LG

Hivatalos a partnerség, jönnek az Apple termékei a dél-koreai boltjaiba. Az elmúlt hetekben szórakoztató pletykák érkeztek az LG háza tájáról, az okostelefonos piacról való kilépéssel...

Recent Comments