szerda, május 25, 2022
Home Iphone Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Hogy milyen lesz az iPhone 13? Egy sor újdonság szivárgott ki

Ha minden jól megy, idén ősszel mutatja be új telefonjait az Apple. Az új iPhone-okról kiderült már, hogy valószínűleg kisebb lesz a képernyőjük tetején meghúzódó szenzorsziget, de néhány újabb pletyka is előkerült.

Az Android Police mobilos szakírója, Max Weinbach azt a fülest kapta, hogy az Apple egyik fejlesztési iránya ezúttal a hangminőséget érinti, az új iPhone-ok mikrofonjai a jelenleginél is jobban szűrik majd a környezeti zajokat.

Weinbach forrásai szerint a készülékek formavilágához nem nyúl hozzá a vállalat, kivéve a hátlapi kameraszigetet, melynek formája is változhat, de a kitüremkedés mértéke bizonyosan kisebb lesz.

Az már apróság, hogy a szürke iPhone-hoz sötétebb tónust választhatnak az Apple tervezői, akik a Pro modellek esetében is gondolkodnak egy narancssárga változat kiadásán. A készülékek oldalsó élei pedig állítólag kevésbé vonzzák majd az ujjlenyomatokat, mint a jelenlegi generáció modelljei.

[embedded content]

Jobb lesz az új iPhone-ok kamerája mögött dolgozó optikai képstabilizálás, jóféle témakövető autófókusz is lehet. Optimalizálják a portré módot is. A kamerák mélységérzékelő Lidar-szenzorának fejlesztésével pedig a kiterjesztett valóság virtuális elemeinek megjelenése illeszkedhet jobban a fizikai világ objektumaihoz.

Weinbach úgy tudja, az iPhone 12 mini értékesítési problémái ellenére az új szériából sem marad ki a méret, és lesz iPhone 13 mini. És ha már olcsóbb iPhone: egy másik pletyka szerint iPhone SE Plus is jöhet idén.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments