csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Iphone-osok, figyelem: fontos újítás érkezett az App Store-ba - Liner.hu

Iphone-osok, figyelem: fontos újítás érkezett az App Store-ba – Liner.hu

Az Apple nemrégiben bejelentette, hogy az App Store támogatni fogja a nem listázott, csak közvetlen hivatkozásokkal felfedezhető alkalmazásokat is.

A nyilvános terjesztésre alkalmatlan applikációkkal rendelkező fejlesztők a cupertinói techóriás hivatalos weboldalán kérvényt nyújthatnak be a nem listázott programok feltöltésére, amelyek nem fognak megjelenni az App Store ajánlásaiban, és kizárólag a tesztelők, valamint a linkek birtokában lévők tudhatják, hol találják meg őket.

Az Apple szerint egyes szervezetek, különleges események, kutatások és szoftverfejlesztések mind-mind alapvető részei az iOS-ökoszisztémának, ezért nem szeretnének elzárkózni az ominózus funkcióban rejlő lehetőségektől.

A fejlesztők új és meglévő applikációkhoz egyaránt benyújthatják az Apple-höz a jóváhagyási kérelmeket – ha elfogadják őket, az alkalmazás terjesztési módja „Unlisted App”-ra változik, és a program minden jövőbeli verziójára érvényes lesz.

A listán nem szereplő alkalmazások bárki számára elérhetővé válnak, akik hozzáférnek a linkhez, ha pedig az applikáció már elérhető lesz az App Store-ban, akkor a korábbi hivatkozása is megmarad.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments