szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Itt a február, mozogjon egy kicsit – kéri az Apple

Itt a február, mozogjon egy kicsit – kéri az Apple

Kétféle, fitnesszel kapcsolatos kihívást is tartogat az Apple az okosóráját viselők számára. Mindkettő február hónapban esedékes, és talán segítenek az újévi fogadalmak betartásában. Bármelyik kihívás teljesítésével exkluzív virtuális díjakat és matricákat lehet elérni.

Az Apple időnként (általában valamilyen jeles dátumhoz kapcsolódóan) aktivitásra buzdító kihívással keresi meg az Apple Watchok viselőit. Februárban két ilyen kihívásra – Apple Watch Activity Challenge-re – is sor kerül.

Az egyik meglehetősen területspecifikus, február 1. és 15. között tartják, a kínai holdújév alkalmából. A lényeg, hogy az adott időszakban legalább 20 percig végezni kell valamilyen edzést, és ezt rögzíteni kell a fitnesz alkalmazásban. A Lunar New Year Challenge valószínűleg csak Kínában és más kelet-ázsiai országokban lesz elérhető, ahol ünneplik a holdújévet.

Február 7. és 28. között az éves Unity Challenge versenyre kerül sor, egyfajta tisztelgésként a Fekete Történelem hónapja (vagy másképp: az afroamerikai történelem hónapja) előtt. A gyakorlat típusa mindegy, a lényeg csak az, hogy hét egymást követő napon belül sikerüljön bezárni a Move gyűrűt.

Unity Challenge matrica

© 9to5Mac

Mint minden Apple Watch Activity Challenge esetében, a felhasználók teljesíthetik a kihívást, ha naplózzák az edzéseket bármely olyan appban, amelyik integrálható az Apple Health alkalmazással. A kihívást teljesítők egyéni jutalmat kapnak a Fitness alkalmazásban, valamint exkluzív matricákat az Üzenetek és a FaceTime alkalmazásban.

Az Apple Watch Activity Challenge program célja, hogy népszerűsítse az óra fitnesz célú használatát, és az Apple arra ösztönözze a felhasználókat, hogy kihasználják az edzéskövetési funkciók előnyeit. Az Apple Watchok viselőit értesíteni fogják az eszközükön a várható kihívásról.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments