kedd, október 4, 2022
Home Apple hírek Itt a február, mozogjon egy kicsit – kéri az Apple

Itt a február, mozogjon egy kicsit – kéri az Apple

Kétféle, fitnesszel kapcsolatos kihívást is tartogat az Apple az okosóráját viselők számára. Mindkettő február hónapban esedékes, és talán segítenek az újévi fogadalmak betartásában. Bármelyik kihívás teljesítésével exkluzív virtuális díjakat és matricákat lehet elérni.

Az Apple időnként (általában valamilyen jeles dátumhoz kapcsolódóan) aktivitásra buzdító kihívással keresi meg az Apple Watchok viselőit. Februárban két ilyen kihívásra – Apple Watch Activity Challenge-re – is sor kerül.

Az egyik meglehetősen területspecifikus, február 1. és 15. között tartják, a kínai holdújév alkalmából. A lényeg, hogy az adott időszakban legalább 20 percig végezni kell valamilyen edzést, és ezt rögzíteni kell a fitnesz alkalmazásban. A Lunar New Year Challenge valószínűleg csak Kínában és más kelet-ázsiai országokban lesz elérhető, ahol ünneplik a holdújévet.

Február 7. és 28. között az éves Unity Challenge versenyre kerül sor, egyfajta tisztelgésként a Fekete Történelem hónapja (vagy másképp: az afroamerikai történelem hónapja) előtt. A gyakorlat típusa mindegy, a lényeg csak az, hogy hét egymást követő napon belül sikerüljön bezárni a Move gyűrűt.

Unity Challenge matrica

© 9to5Mac

Mint minden Apple Watch Activity Challenge esetében, a felhasználók teljesíthetik a kihívást, ha naplózzák az edzéseket bármely olyan appban, amelyik integrálható az Apple Health alkalmazással. A kihívást teljesítők egyéni jutalmat kapnak a Fitness alkalmazásban, valamint exkluzív matricákat az Üzenetek és a FaceTime alkalmazásban.

Az Apple Watch Activity Challenge program célja, hogy népszerűsítse az óra fitnesz célú használatát, és az Apple arra ösztönözze a felhasználókat, hogy kihasználják az edzéskövetési funkciók előnyeit. Az Apple Watchok viselőit értesíteni fogják az eszközükön a várható kihívásról.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments