csütörtök, május 19, 2022
Home Apple hírek Itt a február, mozogjon egy kicsit – kéri az Apple

Itt a február, mozogjon egy kicsit – kéri az Apple

Kétféle, fitnesszel kapcsolatos kihívást is tartogat az Apple az okosóráját viselők számára. Mindkettő február hónapban esedékes, és talán segítenek az újévi fogadalmak betartásában. Bármelyik kihívás teljesítésével exkluzív virtuális díjakat és matricákat lehet elérni.

Az Apple időnként (általában valamilyen jeles dátumhoz kapcsolódóan) aktivitásra buzdító kihívással keresi meg az Apple Watchok viselőit. Februárban két ilyen kihívásra – Apple Watch Activity Challenge-re – is sor kerül.

Az egyik meglehetősen területspecifikus, február 1. és 15. között tartják, a kínai holdújév alkalmából. A lényeg, hogy az adott időszakban legalább 20 percig végezni kell valamilyen edzést, és ezt rögzíteni kell a fitnesz alkalmazásban. A Lunar New Year Challenge valószínűleg csak Kínában és más kelet-ázsiai országokban lesz elérhető, ahol ünneplik a holdújévet.

Február 7. és 28. között az éves Unity Challenge versenyre kerül sor, egyfajta tisztelgésként a Fekete Történelem hónapja (vagy másképp: az afroamerikai történelem hónapja) előtt. A gyakorlat típusa mindegy, a lényeg csak az, hogy hét egymást követő napon belül sikerüljön bezárni a Move gyűrűt.

Unity Challenge matrica

© 9to5Mac

Mint minden Apple Watch Activity Challenge esetében, a felhasználók teljesíthetik a kihívást, ha naplózzák az edzéseket bármely olyan appban, amelyik integrálható az Apple Health alkalmazással. A kihívást teljesítők egyéni jutalmat kapnak a Fitness alkalmazásban, valamint exkluzív matricákat az Üzenetek és a FaceTime alkalmazásban.

Az Apple Watch Activity Challenge program célja, hogy népszerűsítse az óra fitnesz célú használatát, és az Apple arra ösztönözze a felhasználókat, hogy kihasználják az edzéskövetési funkciók előnyeit. Az Apple Watchok viselőit értesíteni fogják az eszközükön a várható kihívásról.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments