hétfő, augusztus 2, 2021
Home Apple hírek Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

2021.04.16| 9to5 Mac

A kiszivárgott videó azt állítja, hogy az Apple Pencil 3-mal visszatér a cég a fényes kialakításhoz.

A jövő heti „Spring Loaded” esemény előtt a pletykák egyre inkább azt állítják, hogy új Apple Pencil megjelenését is várhatjuk. Az Apple Pencil 3-ról szóló korábbi beszámolók nyomán a Twitteren ma közzétett videó közelebbről is bemutatja a kiegészítőt.

A videót egy névtelen Twitter-felhasználó tette közzé, aki azt állítja, hogy információit az Apple ellátási lánctól szerezte be. Ez alátámasztja azt a képet, amelyet a múlt hónapban szivárgásként láttunk és amely szintén azt állította, hogy az új Apple ceruzát mutatja.

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy az Apple Pencil 3 nagyon hasonlít a második generációs Apple Pencilhez, de egy fontos változással: visszatér a fényes felületre.

Az első generációs Apple Pencil fényes kivitelű volt, Lightning porttal lehetett feltölteni. Az Apple továbbra is értékesíti az első generációs Apple Pencilt az iPad mini-hez és a belépő szintű 9,7 hüvelykes iPadhez.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A 2018-as iPad Pro mellett azonban az Apple bemutatta a második generációs Apple ceruzát, már matt kivitelben és azzal a képességgel, hogy mágnesesen rögzül az iPad Pro oldalához párosítás és töltés céljából. Ezt a tavaly bemutatott iPad Air is támogatja.

Az állítólagos Apple Pencil 3 ötvözi ezt a két mintát. Úgy tűnik, lapos oldala van, amely lehetővé teszi, hogy mágnesesen csatlakozzon az iPad Airhez és az iPad Pro-hoz a töltéshez, de fényes kivitelben látható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Furcsa hiba: minden előjel nélkül törhet el az új MacBook Pro kijelzője

Több felhasználó is arra panaszkodott, hogy az M1-es processzorral szerelt MacBook kijelzője minden különösebb erőbehatás nélkül, magától berepedt. Bármennyire is vigyáz valaki a...

Az Apple-vezér tényleg elküldte Elon Muskot a francba?

A Wall Street Journal újságírója, Tim Higgins által jegyzett Power Play: Tesla, Elon Musk and the Bet of the Century című könyv belső forrásokra...

Jó hír minden iPhone-osnak, aki szereti ránézéssel feloldani a telefonját

Míg korábban arról lehetett hallani, hogy az Apple visszahozná az ujjlenyomat-olvasót az iPhone-okra, a legújabb hírek inkább a Face ID, azaz az arcazonosítással...

Hiába méregdrága, kapkodnak utána: kiderült, melyik a magyarok kedvenc iPhone-ja – Pénzcentrum

Nincs már sok hátra az iPhone 12 Mininek itthon sem, hiszen az Apple június végén bejelentette, hogy leáll a gyártás, mivel a készülék nem...

Recent Comments