Home Apple hírek Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

2021.04.16| 9to5 Mac

A kiszivárgott videó azt állítja, hogy az Apple Pencil 3-mal visszatér a cég a fényes kialakításhoz.

A jövő heti „Spring Loaded” esemény előtt a pletykák egyre inkább azt állítják, hogy új Apple Pencil megjelenését is várhatjuk. Az Apple Pencil 3-ról szóló korábbi beszámolók nyomán a Twitteren ma közzétett videó közelebbről is bemutatja a kiegészítőt.

A videót egy névtelen Twitter-felhasználó tette közzé, aki azt állítja, hogy információit az Apple ellátási lánctól szerezte be. Ez alátámasztja azt a képet, amelyet a múlt hónapban szivárgásként láttunk és amely szintén azt állította, hogy az új Apple ceruzát mutatja.

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy az Apple Pencil 3 nagyon hasonlít a második generációs Apple Pencilhez, de egy fontos változással: visszatér a fényes felületre.

Az első generációs Apple Pencil fényes kivitelű volt, Lightning porttal lehetett feltölteni. Az Apple továbbra is értékesíti az első generációs Apple Pencilt az iPad mini-hez és a belépő szintű 9,7 hüvelykes iPadhez.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A 2018-as iPad Pro mellett azonban az Apple bemutatta a második generációs Apple ceruzát, már matt kivitelben és azzal a képességgel, hogy mágnesesen rögzül az iPad Pro oldalához párosítás és töltés céljából. Ezt a tavaly bemutatott iPad Air is támogatja.

Az állítólagos Apple Pencil 3 ötvözi ezt a két mintát. Úgy tűnik, lapos oldala van, amely lehetővé teszi, hogy mágnesesen csatlakozzon az iPad Airhez és az iPad Pro-hoz a töltéshez, de fényes kivitelben látható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Ettől félt az Apple: az EU-ban kötelező lesz az USB-C a mobilokon | 24

Az Európai Bizottság sajtóközleményben jelentette be, hogy előterjesztik azt az új jogszabályt, ami megszabná a telefongyártók számára, hogy egységesen USB-C töltőporttal lássák el az...

Brüsszel ma dönt az iPhone-töltők sorsáról – Napi.hu

Az Európai Bizottság csütörtökön javaslatot terjeszt elő arra vonatkozóan, hogy az elektronikus eszközök gyártói egységes töltőket forgalmazzanak mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, kamerákhoz és fejhallgatókhoz –...

Recent Comments