Home Apple hírek Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

2021.04.16| 9to5 Mac

A kiszivárgott videó azt állítja, hogy az Apple Pencil 3-mal visszatér a cég a fényes kialakításhoz.

A jövő heti „Spring Loaded” esemény előtt a pletykák egyre inkább azt állítják, hogy új Apple Pencil megjelenését is várhatjuk. Az Apple Pencil 3-ról szóló korábbi beszámolók nyomán a Twitteren ma közzétett videó közelebbről is bemutatja a kiegészítőt.

A videót egy névtelen Twitter-felhasználó tette közzé, aki azt állítja, hogy információit az Apple ellátási lánctól szerezte be. Ez alátámasztja azt a képet, amelyet a múlt hónapban szivárgásként láttunk és amely szintén azt állította, hogy az új Apple ceruzát mutatja.

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy az Apple Pencil 3 nagyon hasonlít a második generációs Apple Pencilhez, de egy fontos változással: visszatér a fényes felületre.

Az első generációs Apple Pencil fényes kivitelű volt, Lightning porttal lehetett feltölteni. Az Apple továbbra is értékesíti az első generációs Apple Pencilt az iPad mini-hez és a belépő szintű 9,7 hüvelykes iPadhez.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A 2018-as iPad Pro mellett azonban az Apple bemutatta a második generációs Apple ceruzát, már matt kivitelben és azzal a képességgel, hogy mágnesesen rögzül az iPad Pro oldalához párosítás és töltés céljából. Ezt a tavaly bemutatott iPad Air is támogatja.

Az állítólagos Apple Pencil 3 ötvözi ezt a két mintát. Úgy tűnik, lapos oldala van, amely lehetővé teszi, hogy mágnesesen csatlakozzon az iPad Airhez és az iPad Pro-hoz a töltéshez, de fényes kivitelben látható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Az Apple App Store népszerűségi listáján a Robinhood és a Coinbase áll az első két helyen

Jelentheti ez azt, hogy a kereskedés már népszerűbbé vált, mint a közösségi média?Két kereskedési alkalmazás is az Apple App Store népszerűségi listájának a csúcsára...

Az iPhone 13 körül újabb információkat szivárogtattak ki

A MacRumors szemlézte Ming Chi-Kuo bennfentes szivárogtató értesülését, aki azt állítja, az iPhone 13 esetében folytatják a 2020-ban megkezdett hagyományokat, és 2021-re is be...

3 forintot fizet ki minden zenelejátszás után az Apple, a Spotify a felét (se)

Egy pennyt, azaz nagyjából három forintot fizet ki egy dal lejátszása után az előadónak az Apple – hozta nyilvánosságra a vállalat éppen akkor,...

Emlékszik a Flappy Birdre? Becsempészték az Apple gépeire

Meglepő módon reinkarnálódott az egykori mobilos játéklegenda, a Flappy Bird. Egy vállalkozó kedvű mérnök beszorította az Apple interfészei közé. Legenda született. Sokan így...

Recent Comments