kedd, december 6, 2022
Home Apple hírek Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

2021.04.16| 9to5 Mac

A kiszivárgott videó azt állítja, hogy az Apple Pencil 3-mal visszatér a cég a fényes kialakításhoz.

A jövő heti „Spring Loaded” esemény előtt a pletykák egyre inkább azt állítják, hogy új Apple Pencil megjelenését is várhatjuk. Az Apple Pencil 3-ról szóló korábbi beszámolók nyomán a Twitteren ma közzétett videó közelebbről is bemutatja a kiegészítőt.

A videót egy névtelen Twitter-felhasználó tette közzé, aki azt állítja, hogy információit az Apple ellátási lánctól szerezte be. Ez alátámasztja azt a képet, amelyet a múlt hónapban szivárgásként láttunk és amely szintén azt állította, hogy az új Apple ceruzát mutatja.

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy az Apple Pencil 3 nagyon hasonlít a második generációs Apple Pencilhez, de egy fontos változással: visszatér a fényes felületre.

Az első generációs Apple Pencil fényes kivitelű volt, Lightning porttal lehetett feltölteni. Az Apple továbbra is értékesíti az első generációs Apple Pencilt az iPad mini-hez és a belépő szintű 9,7 hüvelykes iPadhez.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A 2018-as iPad Pro mellett azonban az Apple bemutatta a második generációs Apple ceruzát, már matt kivitelben és azzal a képességgel, hogy mágnesesen rögzül az iPad Pro oldalához párosítás és töltés céljából. Ezt a tavaly bemutatott iPad Air is támogatja.

Az állítólagos Apple Pencil 3 ötvözi ezt a két mintát. Úgy tűnik, lapos oldala van, amely lehetővé teszi, hogy mágnesesen csatlakozzon az iPad Airhez és az iPad Pro-hoz a töltéshez, de fényes kivitelben látható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Heteken belül helyreállhat a termelés a világ legnagyobb iPhone-gyárában

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési...

Az Apple a beszállítóinak: intenzíven tervezzék a gyártás Kínából való áthelyezését!

Az Apple azon dolgozik, hogy felgyorsítsa beszállítói lánca egy részének Kínából való áthelyezését más országokba, és a beszállítói láncban lévő partnereit is figyelmeztette, hogy...

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Recent Comments