szerda, május 25, 2022
Home Apple hírek Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

2021.04.16| 9to5 Mac

A kiszivárgott videó azt állítja, hogy az Apple Pencil 3-mal visszatér a cég a fényes kialakításhoz.

A jövő heti „Spring Loaded” esemény előtt a pletykák egyre inkább azt állítják, hogy új Apple Pencil megjelenését is várhatjuk. Az Apple Pencil 3-ról szóló korábbi beszámolók nyomán a Twitteren ma közzétett videó közelebbről is bemutatja a kiegészítőt.

A videót egy névtelen Twitter-felhasználó tette közzé, aki azt állítja, hogy információit az Apple ellátási lánctól szerezte be. Ez alátámasztja azt a képet, amelyet a múlt hónapban szivárgásként láttunk és amely szintén azt állította, hogy az új Apple ceruzát mutatja.

Jövő héten jön a fényes felületű Apple Pencil 3

Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy az Apple Pencil 3 nagyon hasonlít a második generációs Apple Pencilhez, de egy fontos változással: visszatér a fényes felületre.

Az első generációs Apple Pencil fényes kivitelű volt, Lightning porttal lehetett feltölteni. Az Apple továbbra is értékesíti az első generációs Apple Pencilt az iPad mini-hez és a belépő szintű 9,7 hüvelykes iPadhez.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A 2018-as iPad Pro mellett azonban az Apple bemutatta a második generációs Apple ceruzát, már matt kivitelben és azzal a képességgel, hogy mágnesesen rögzül az iPad Pro oldalához párosítás és töltés céljából. Ezt a tavaly bemutatott iPad Air is támogatja.

Az állítólagos Apple Pencil 3 ötvözi ezt a két mintát. Úgy tűnik, lapos oldala van, amely lehetővé teszi, hogy mágnesesen csatlakozzon az iPad Airhez és az iPad Pro-hoz a töltéshez, de fényes kivitelben látható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments