kedd, december 6, 2022
Home Apple hírek Kedden Apple Spring Loaded, avagy jön az új iPad Pro

Kedden Apple Spring Loaded, avagy jön az új iPad Pro

Az Apple április 20-án, jövő héten kedden tartja a „Spring Loaded” névre keresztelt eseményt.

Órákkal azután, hogy a Siri idő előtt nyilvánosságra hozta az esemény dátumát, az Apple média meghívókat küldött egy újabb bejelentési eseményre – „Spring Loaded” címmel – amelyre a tervek szerint a következő héten, április 20-án kerül sor.

A legutóbbi különleges Apple eseményekhez hasonlóan ezt is előre rögzítik és közvetítik az Apple hivatalos webhelyén a támogatott böngészők, az Apple TV alkalmazás és a fent beágyazott videó. A bejelentések tekintetében az Apple várhatóan számos új terméket mutat be, köztük egy új iPad Pro-t és az AirTagset.

[embedded content]

Mire lehet számítani az Apple április 20-i rendezvényén?

5G iPad Pro (2021)

A legfontosabb termék, amelyről az a hír járja, hogy megjelenik az áprilisi Apple eseményen, az a következő generációs iPad Pro (2021). A 12,9 hüvelykes modell állítólag fejlettebb mini-LED kijelzővel rendelkezik, míg a 11 hüvelykes verzió az Apple szokásos LCD paneljénél marad.

A megjelenés jelentős frissítése nem valószínű, ezért várható, hogy az iPad Pro (2021) modellek majdnem azonosak legyenek a jelenlegi iPad Pro (2020) vonallal.

Jó hír, hogy az Apple állítólag néhány nagy belső fejlesztést tervez. Az A14X Bionic lapkakészlet szerepel a várt tudásban, amely várhatóan M1 MacBook-szerű teljesítményt fog nyújtani, várunk még opcionális 5G-csatlakozást is a ceruzatámogatás mellett.

Kedden Apple Spring Loaded, avagy jön az új iPad Pro

A pletykák szólnak frissített USB-C portról is, amely támogatja a Thunderbolt szabványt, amit az Apple eddig a Mac termékcsalád számára tartott fenn, ez lehetővé tenné a kompatibilitást a perifériák szélesebb körével.

AirTags

Az Apple tárgykövető címkéi – az AirTags – évek óta fejlesztés alatt állnak és számos késést megért már a megjelenés. A márka a múlt héten népszerűsítette a harmadik fél alternatíváit, de a pletykák szerint végül 2021 áprilisi eseményén jelentheti be őket, az Apple AirTags ára 39 dollár lehet az Egyesült Államokban.

A Samsung Galaxy SmartTag+ kiegészítőjéhez hasonlóan várhatóan az Apple AirTags is a Bluetooth Low Energy (BLE) és az Ultra Wideband (UWB) technológiák kombinációját használja majd a pontosabb követési élmény érdekében, a felhasználói adatvédelem tiszteletben tartása mellett.

iOS 14.5

Az Apple hónapok óta dolgozik az iOS 14.5-ön. Tim Cook a The New York Timesnak nemrég adott interjúban elmondta, hogy a frissítés csak néhány hét múlva jelent meg, ezért jó esély van arra, hogy a megjelenési dátumot az áprilisi eseményen jelentik be.

Kedden Apple Spring Loaded, avagy jön az új iPad Pro

Funkciók tekintetében a legfontosabb az Alkalmazáskövetés átláthatósága. Az adatvédelemre összpontosító funkció, amelyet a Facebook erősen kritizált, lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy megakadályozzák az alkalmazások nyomon követését harmadik féltől származó appokban és webhelyeken.

AirPods 3

A második generációs AirPodsot 2019 márciusában mutatták be, hamarosan frissíteni kell a kínálatot. Az azonban nem világos, hogy az AirPods 3-at a jövő heti áprilisi eseményen vagy csak 2021 végén jelentik be.

Ettől függetlenül a következő generációs AirPodsnak rövidebb szárral ellátott, frissített dizájnt kell kínálniuk, amelyet a drágább Apple AirPods Pro ihletett. A hangélmény és az akkumulátor élettartama is javulhat, bár az aktív zajcsökkentésről valószínűleg le kell mondanunk.

Új Apple TV

A jelenlegi Apple TV 4K 2017 szeptemberében jelent meg, és olyan elavult hardvert használ, mint például az A10X Fusion chipset. Egy új, átalakított távirányítóval rendelkező modell készül, és jó eséllyel debütálhat a havi Apple Eventen.

Lehet, hogy az A14X Bionic hajtja majd, mint az iPad Pro (2021), és a játékra összpontosíthat – a legfrissebb hírek szerint a 4K 120Hz-es játékokat támogatja – az Apple vágyának részeként, hogy igénybe vegye az Apple Arcade előfizetői szolgáltatását.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Heteken belül helyreállhat a termelés a világ legnagyobb iPhone-gyárában

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési...

Az Apple a beszállítóinak: intenzíven tervezzék a gyártás Kínából való áthelyezését!

Az Apple azon dolgozik, hogy felgyorsítsa beszállítói lánca egy részének Kínából való áthelyezését más országokba, és a beszállítói láncban lévő partnereit is figyelmeztette, hogy...

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Recent Comments