csütörtök, január 20, 2022
Home Iphone Készült egy különleges iPhone 13 Pro, T-Rex fog van a hátulján

Készült egy különleges iPhone 13 Pro, T-Rex fog van a hátulján

Az orosz Caviar cég ezúttal egy dinoszaurusz fogának darabkájával dobta fel az Apple mobilját.

Az orosz Caviar nevű cég nem fogja vissza magát, ha a luxusról van szó. A vállalat az éppen aktuálisan kiadott új csúcsmobilokból készít méregdrága verziót, méghozzá úgy, hogy arannyal és drágakövekkel díszíti fel a mobil vázát.

Az eddigi munkáikból itt találni egy csokorra való válogatást, ezek között természetesen ott van az Apple nemrég bemutatott telefonja, az iPhone 13 is. (Egész pontosan az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max.) A cég ebből többféle verziót is készített, ám a jelek szerint nem elégedett meg ennyivel, most ugyanis egy újabb kiadás látott napvilágot.

A cég legújabb alkotása a iPhone 13 Pro Tyrannophone nevet kapta, a készülék hátoldalán ugyanis egy zsarnokgyík, vagyis egy Tyrannosaurus rex lesz látható. Persze ettől még nem válik az Apple telefonja a caviari értelemben vett luxustermékké: attól már sokkal inkább, hogy a mobil hátoldalába egy egykoron élt T-rex 80 millió éves fogtöredékét is beépítették. A gravírozott állat szeme borostyán lett.

Ebből a telefonból összesen hét darab készül, és 8610 dollárba, vagyis nagyjából 2,7 millió forintba kerül majd. Aki az iPhone 13 Pro Max kivitelt választja, annak 9150 dollárt (kb. 2,9 millió forint) kell majd letennie az asztalra.

Emellett készült egy Monsterphone is, aminek a hátoldala titánból van, a Teradiamond nevű iPhone 13 Pro hátoldalára pedig 1024 gyémántot applikáltak a készítők. Ez utóbbi egy picivel drágább: 49 240 dollárt, vagyis 15,4 millió forintot kérnek érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Hamarosan indulhat az 5G-s iPhone SE gyártása

Egy friss szivárgás egész pontos menetrendet vázolt fel a készülék piaci rajtja kapcsán. Hónapok óta özönlenek a pletykák arról, hogy az Apple már az...

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Vadonatúj Mac Pro számítógépet dobhat piacra év végén az Apple – Liner.hu

Tavaly ősszel bemutatásra kerültek a 14 és 16 hüvelykes, M1 Pro és M1 Max lapkákkal ellátott csúcslaptopok, idén pedig tovább bővülhet a cupertinóiak...

Recent Comments