kedd, augusztus 3, 2021
Home Iphone Két olcsóbb iPhone is megjelenhet idén

Két olcsóbb iPhone is megjelenhet idén

Hiába az iPhone 12 mini sikertelenségéről szóló pletyka, egy másik is felröppent: az Apple a kiszivárgott információk szerint 2021 őszén bemutatná a folytatást, az iPhone 13 minit. De lesz itt még más is.

Egy kissé kaotikus év után az Apple végül 2020 októberében mutatta be az új csúcsmobiljait: az iPhone 12-t, az iPhone 12 Prót, az iPhone 12 Pro Maxot, valamint a család legkisebb tagját, az iPhone 12 minit. Bár saját tesztünk alapján még soha nem volt ennyire jó egyetlen kicsi iPhone sem, a vásárlók szívét nem sikerült telibe találnia vele a cupertinói cégnek: a készülék annyira nem fogy, hogy az Apple leállhat a gyártásával.

Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy a vállalat nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát, vagyis a 13-as iPhone-sorozatban már nem lesz mini verzió. A jelek szerint azonban úgy tűnik, ez a gondolatmenet téves.

A pontos információiról ismert szivárogtató Jon Prosser a legújabb videójában arról beszél, hogy értesülései szerint az Apple 2021-ben is ugyanazzal a felállással áll majd a nagyközönség elé, mint 2020-ban, vagyis négyféle iPhone-t mutatnak majd be – köztük az iPhone 13 minivel.

[embedded content]

Prosser szerint ugyanakkor nem véletlen, hogy az Apple az iPhone 13 mini kiadását tervezi. 2021-ben ugyanis a cupertinói cég nem akar egy újabb iPhone SE modellt piacra dobni, így elvileg a szériának nem lesz házon belül konkurenciája. Az iPhone 12 mini sikertelensége ugyanis a leginkább a 2020-as iPhone SE sikerének köszönhető.

És most jön a csavar: a fentiek ellenére mégis elképzelhető, hogy jön az idén egy újabb iPhone SE. Csakhogy az Prosser szerint már egy iPhone SE Plus lesz, ami nagyobb kijelzőt jelent, így aki egy kisméretű iPhone-t keres, annak csak a mini marad.

Hogy mindez valóban így lesz-e, azt egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy az Apple nagyot csavarna egy ilyen lépéssel a piacon.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Furcsa hiba: minden előjel nélkül törhet el az új MacBook Pro kijelzője

Több felhasználó is arra panaszkodott, hogy az M1-es processzorral szerelt MacBook kijelzője minden különösebb erőbehatás nélkül, magától berepedt. Bármennyire is vigyáz valaki a...

Az Apple-vezér tényleg elküldte Elon Muskot a francba?

A Wall Street Journal újságírója, Tim Higgins által jegyzett Power Play: Tesla, Elon Musk and the Bet of the Century című könyv belső forrásokra...

Jó hír minden iPhone-osnak, aki szereti ránézéssel feloldani a telefonját

Míg korábban arról lehetett hallani, hogy az Apple visszahozná az ujjlenyomat-olvasót az iPhone-okra, a legújabb hírek inkább a Face ID, azaz az arcazonosítással...

Hiába méregdrága, kapkodnak utána: kiderült, melyik a magyarok kedvenc iPhone-ja – Pénzcentrum

Nincs már sok hátra az iPhone 12 Mininek itthon sem, hiszen az Apple június végén bejelentette, hogy leáll a gyártás, mivel a készülék nem...

Recent Comments