Home Iphone Két olcsóbb iPhone is megjelenhet idén

Két olcsóbb iPhone is megjelenhet idén

Hiába az iPhone 12 mini sikertelenségéről szóló pletyka, egy másik is felröppent: az Apple a kiszivárgott információk szerint 2021 őszén bemutatná a folytatást, az iPhone 13 minit. De lesz itt még más is.

Egy kissé kaotikus év után az Apple végül 2020 októberében mutatta be az új csúcsmobiljait: az iPhone 12-t, az iPhone 12 Prót, az iPhone 12 Pro Maxot, valamint a család legkisebb tagját, az iPhone 12 minit. Bár saját tesztünk alapján még soha nem volt ennyire jó egyetlen kicsi iPhone sem, a vásárlók szívét nem sikerült telibe találnia vele a cupertinói cégnek: a készülék annyira nem fogy, hogy az Apple leállhat a gyártásával.

Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy a vállalat nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát, vagyis a 13-as iPhone-sorozatban már nem lesz mini verzió. A jelek szerint azonban úgy tűnik, ez a gondolatmenet téves.

A pontos információiról ismert szivárogtató Jon Prosser a legújabb videójában arról beszél, hogy értesülései szerint az Apple 2021-ben is ugyanazzal a felállással áll majd a nagyközönség elé, mint 2020-ban, vagyis négyféle iPhone-t mutatnak majd be – köztük az iPhone 13 minivel.

[embedded content]

Prosser szerint ugyanakkor nem véletlen, hogy az Apple az iPhone 13 mini kiadását tervezi. 2021-ben ugyanis a cupertinói cég nem akar egy újabb iPhone SE modellt piacra dobni, így elvileg a szériának nem lesz házon belül konkurenciája. Az iPhone 12 mini sikertelensége ugyanis a leginkább a 2020-as iPhone SE sikerének köszönhető.

És most jön a csavar: a fentiek ellenére mégis elképzelhető, hogy jön az idén egy újabb iPhone SE. Csakhogy az Prosser szerint már egy iPhone SE Plus lesz, ami nagyobb kijelzőt jelent, így aki egy kisméretű iPhone-t keres, annak csak a mini marad.

Hogy mindez valóban így lesz-e, azt egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy az Apple nagyot csavarna egy ilyen lépéssel a piacon.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Recent Comments