Home Iphone Két olcsóbb iPhone is megjelenhet igén

Két olcsóbb iPhone is megjelenhet igén

Hiába az iPhone 12 mini sikertelenségéről szóló pletyka, egy másik is felröppent: az Apple a kiszivárgott információk szerint 2021 őszén bemutatná a folytatást, az iPhone 13 minit. De lesz itt még más is.

Egy kissé kaotikus év után az Apple végül 2020 októberében mutatta be az új csúcsmobiljait: az iPhone 12-t, az iPhone 12 Prót, az iPhone 12 Pro Maxot, valamint a család legkisebb tagját, az iPhone 12 minit. Bár saját tesztünk alapján még soha nem volt ennyire jó egyetlen kicsi iPhone sem, a vásárlók szívét nem sikerült telibe találnia vele a cupertinói cégnek: a készülék annyira nem fogy, hogy az Apple leállhat a gyártásával.

Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy a vállalat nem követi el még egyszer ugyanazt a hibát, vagyis a 13-as iPhone-sorozatban már nem lesz mini verzió. A jelek szerint azonban úgy tűnik, ez a gondolatmenet téves.

A pontos információiról ismert szivárogtató Jon Prosser a legújabb videójában arról beszél, hogy értesülései szerint az Apple 2021-ben is ugyanazzal a felállással áll majd a nagyközönség elé, mint 2020-ban, vagyis négyféle iPhone-t mutatnak majd be – köztük az iPhone 13 minivel.

[embedded content]

Prosser szerint ugyanakkor nem véletlen, hogy az Apple az iPhone 13 mini kiadását tervezi. 2021-ben ugyanis a cupertinói cég nem akar egy újabb iPhone SE modellt piacra dobni, így elvileg a szériának nem lesz házon belül konkurenciája. Az iPhone 12 mini sikertelensége ugyanis a leginkább a 2020-as iPhone SE sikerének köszönhető.

És most jön a csavar: a fentiek ellenére mégis elképzelhető, hogy jön az idén egy újabb iPhone SE. Csakhogy az Prosser szerint már egy iPhone SE Plus lesz, ami nagyobb kijelzőt jelent, így aki egy kisméretű iPhone-t keres, annak csak a mini marad.

Hogy mindez valóban így lesz-e, azt egyelőre nem tudni. Az viszont biztos, hogy az Apple nagyot csavarna egy ilyen lépéssel a piacon.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Így nézett ki az első Apple 1 számítógép, ami idén 45 éves

Az Apple I vagy Apple 1 személyi számítógépet 1976-ban kezdték el árusítani, 666,66 dollárért lehetett megvásárolni. Bár nagyon kezdetleges volt, egy montitort és egy billentyűzetet...

Az iPhone-felhasználók 90 százaléka frissített eddig iOS 14-re

Az Apple hivatalos számokat nem közölt, de a Mixpanel szerint nagyjából a felhasználók 90 százaléka frissített már. Frissítések terén sosem állt rosszul az Apple és...

Recent Comments