szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Kijavította az Apple a MacBookok egyik legidegesítőbb hibáját - Liner.hu

Kijavította az Apple a MacBookok egyik legidegesítőbb hibáját – Liner.hu

Kiadta a cupertinói techóriás a legújabb iOS, iPadOS és macOS operációs rendszereket, amelyek számos javítást tartalmaznak.

Az iPhone-okon és iPad-eken futó oprendszer kapcsán nem sok változás történt, azonban az Intel-alapú Mac számítógépek esetében fontos biztonsági frissítést hozott a macOS 12.2.1-es verziója.

Tudniillik a szóban forgó laptopok Bluetooth-perifériákhoz csatlakoztatva alvás közben indokolatlan módon lemerítették az akkumulátort, ezért nem véletlen, hogy a júzerek kétségbeesetten várták a frissítést.

A hiba időközben komoly sajtóvisszhangot is kapott, ám jó hír, hogy a cupertinóiak szinte napokon belül cselekedtek, és szoftveresen megoldották a bugot, ami megannyi felhasználó életét keserítette meg.

Mint utólag kiderült, a furcsa viselkedés azért következett be, mert a Bluetooth-kiegészítők többször felébresztették azokat a Maceket, amelyekkel szinkronizálták őket, mostantól viszont már rendeltetésszerűen fognak működni az érintett eszközök.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments