szerda, május 25, 2022
Home Apple hírek Kijavította az Apple a MacBookok egyik legidegesítőbb hibáját - Liner.hu

Kijavította az Apple a MacBookok egyik legidegesítőbb hibáját – Liner.hu

Kiadta a cupertinói techóriás a legújabb iOS, iPadOS és macOS operációs rendszereket, amelyek számos javítást tartalmaznak.

Az iPhone-okon és iPad-eken futó oprendszer kapcsán nem sok változás történt, azonban az Intel-alapú Mac számítógépek esetében fontos biztonsági frissítést hozott a macOS 12.2.1-es verziója.

Tudniillik a szóban forgó laptopok Bluetooth-perifériákhoz csatlakoztatva alvás közben indokolatlan módon lemerítették az akkumulátort, ezért nem véletlen, hogy a júzerek kétségbeesetten várták a frissítést.

A hiba időközben komoly sajtóvisszhangot is kapott, ám jó hír, hogy a cupertinóiak szinte napokon belül cselekedtek, és szoftveresen megoldották a bugot, ami megannyi felhasználó életét keserítette meg.

Mint utólag kiderült, a furcsa viselkedés azért következett be, mert a Bluetooth-kiegészítők többször felébresztették azokat a Maceket, amelyekkel szinkronizálták őket, mostantól viszont már rendeltetésszerűen fognak működni az érintett eszközök.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments