szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Kiszivároghatott, milyen teljesítményre lesz képes az Apple legújabb csúcsprocesszora

Kiszivároghatott, milyen teljesítményre lesz képes az Apple legújabb csúcsprocesszora

Az M2 Max várhatóan a MacBook Prókban és a Mac Studióban jelenik majd meg, és már ki is szivárgott egy Geekbench-teszt arról, hogy milyen teljesítményre számíthatunk.

Ugyan úgy tűnik, nem érkezik új Mac 2022 utolsó heteiben, ez nem jelenti azt, hogy az Apple nem áll készen egy új, kifejezetten professzionális felhasználóknak szánt számítógép kiadására az elkövetkező néhány hónapban.

Erről árulkodik egy kiszivárgott Geekbench-pontszám is, ami az Apple M2 Max chipjének lehetséges teljesítményét mutathatja.

Egy ShrimpApplePro nevű Twitter-felhasználó egy, a MacOS Ventura 13.2-es verziószámú rendszerét használó, „Mac 14,6” nevű eszköz pontszámaira bukkant a Geekbench adatbázisában. (Ez azért is érdekes, mert az Apple jelenleg még a Ventura 13.1-es verzióját is csak teszteli).

A szóban forgó eszköz – 96 GB RAM-mal és 12 processzormaggal a fedélzetén – 1853 pontot ért el az egymagos, és 13 855-öt a többmagos teszt során. Ez némi javulást jelent az M1 Max chippel szerelt Mac Studióhoz képest, ami 1755 és 12 333 pontot ért el.

Az eredményeket azonban egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis a kis különbség azt is jelentheti, hogy a szoftver még nem áll készen az új gép teljesítményének teljes kiaknázására.

A BGR megjegyezte: az új processzor várhatóan a 14 és 16 inches MacBook Prókban, valamint a Mac Studióban jelenhet majd meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Indul a SkyShowtime – mit nézhetsz az új streamingszolgáltatón?

A SkyShowtime február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Az ígéretek szerint változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül...

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments