Home Apple hírek Kivégezheti az Apple az iPhone minit, új mobil jöhet helyette

Kivégezheti az Apple az iPhone minit, új mobil jöhet helyette

Kicsi készülék azért lesz, csak nem a mini.

Alig néhány hét telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az iPhone 13-at, de már arról keringenek pletykák, hogy vajon milyen lehet a 2022-ben érkező iPhone 14. Ezzel kapcsolatban több hírt is lehetett már olvasni, és már arról is kering egy-két információ, hogy az Apple megvariálja majd a kínálatot.

A GSMArena azt írja, mivel az iPhone 12 mini nem teljesítette a várt eladási számokat, az Apple az iPhone 13 minije után – amelynek kamerarendszere egyébként igen jóra sikerült – több hasonlót már nem dob piacra. Ehelyett egy jóval nagyobb készülékkel helyettesíti azt.

Teszt és rengeteg fotó: kipróbáltuk a legolcsóbb és az eddigi legjobb iPhone-t

A digitalizációt elutasító kisvállalkozások nagy része vélhetően unja, hogy az üzleti cikkek évek óta rá akarják beszélni arra, hogy megtegye, amihez semmi kedve, és forgassa fel a mindennapjait. Pedig még 2021-ben sem kell páros lábbal berúgni az ajtót – cikkünkben megvizsgáljuk, mi az, amit ma már kötelező meglépni a vállalkozás érdekében, mi az, ami elvárás helyett előny, és mi az, ami hab lehet a digitális tortán.

A lap úgy értesült, hogy a szóban forgó új eszköz az iPhone 14 Max lehet – ez egyelőre csak egy becenév, de hallhattunk már róla korábban –, amely 6,7 colos kijelzőt kaphat, vagyis akkorát, mint várhatóan a Pro Max modell. Emellett viszont a készülék belsejébe az a konfiguráció kerülhet, ami a kisebb, 6,1 colos iPhone 14-be is. Vagyis valószínűleg lesz egy nagy telefon kevésbé erős kamerarendszerrel, esetleg kevesebb RAM-mal és tárhellyel.

Erről beszél egyébként a legfrissebb videójában a szivárogtatóként ismert Jon Prosser is. A részletekért 6:30-hoz kell tekerni.

[embedded content]

Mindez ugyanakkor nem azt jelenti, hogy az Apple nem gyárt többé kisméretű iPhone-t. Ott van például az iPhone SE, ami továbbra is népszerű termék, és ha a cég variál rajta egy kicsit – kisebb keret, nagyobb kijelző –, akkor máris lehet belőle egy mini. Minden bizonnyal nem a legjobb kamerarendszert és a legújabb hardvert pakolja majd bele, cserébe viszont – a többi modellhez képest – olcsó lesz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Kivégezheti az Apple az iPhone minit, új mobil jöhet helyette

Kicsi készülék azért lesz, csak nem a mini. Alig néhány hét telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az iPhone 13-at, de már...

Rést találtak az Apple Pay-en, a Visa kártyáit érintheti

Kell hozzá egy pont a megfelelő helyre elhelyezett adóvevő és egy androidos telefon, rajta egy külön alkalmazással – szóval azért nem annyira egyszerű...

Egy alkalmazás miatt merülhetnek le gyorsabban az iPhone-ok | 24.hu

Több felhasználó is panaszkodik arra az internetes fórumokon, hogy az iOS 15 telepítése után, illetve egyeseknél az iOS 14.8 alatt is a szokottnál gyorsabban...

Rámértek az új iPhone-ok kameráira, remekelt a legolcsóbb iPhone 13 mini

A DxOMark független tesztlabor ezúttal az iPhone 13 mini és az iPhone 13 Pro kamerás képességeire volt kíváncsi. Bár utóbbi kapott több pontot,...

Recent Comments