csütörtök, január 20, 2022
Home Apple hírek Kormányba épített Siri, almás abroncsok – ilyen lesz az Apple-autó?

Kormányba épített Siri, almás abroncsok – ilyen lesz az Apple-autó?

Az eddig napvilágra került szabadalmak alapján próbálta meg elképzelni a Vanarama, hogyan festhet majd az iPhone-gyártó első személyautója – ha valamikor majd elkészül.

Az, hogy az Apple egy saját autón dolgozik, viszonylag régóta ismert, hiszen több autóipari szakembert is szerződtetek az évek során. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, hogy a munka pontosan miként halad, és mikor láthatja majd a közönség az almás négykerekűt.

A lízingeléssel foglalkozó Vanarama nem tudott tovább várni, és az eddig nyilvánosságra került szabadalmi tervek alapján elkészített egy látványos koncepciót. Persze lehet, hogy a munkának semmi értelme nem volt, és a gépkocsi teljesen máshogy néz majd ki, ha egyszer elkészül. A koncepció viszont így is elég látványosra sikerült, de annyira, hogy azt nem csak az autórajongók értékelhetik.

© Vanarama.com

Ami a képeket illeti: a cég úgy véli, hogy a járműbe még a Siri digitális asszisztenst is beépíti majd az Apple, ami annyi azért nem is volna meglepő. Az abroncsokon látható Apple-logó azonban már gyaníthatóan nem fog megvalósulni, de ki tudja.

© Vanarama.com

A Vanarama oldalán egy 360 fokos látványterv is található, amivel kívül-belül megvizsgálható az autó. Ha már külső: a cég nem zárja ki, hogy az újdonságot olyan színekben adja majd ki Tim Cook vállalata, amilyen színekben az iPhone-ok is készülnek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Hamarosan indulhat az 5G-s iPhone SE gyártása

Egy friss szivárgás egész pontos menetrendet vázolt fel a készülék piaci rajtja kapcsán. Hónapok óta özönlenek a pletykák arról, hogy az Apple már az...

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Vadonatúj Mac Pro számítógépet dobhat piacra év végén az Apple – Liner.hu

Tavaly ősszel bemutatásra kerültek a 14 és 16 hüvelykes, M1 Pro és M1 Max lapkákkal ellátott csúcslaptopok, idén pedig tovább bővülhet a cupertinóiak...

Recent Comments