Home Iphone Koronavírus és iPhone 12 – kiadta a Google, mire kerestek rá a...

Koronavírus és iPhone 12 – kiadta a Google, mire kerestek rá a legtöbbször a magyarok 2020-ban

A Google immáron 20. alkalommal mutatja meg, mi mindenre keresnek rá egy évben a felhasználók az interneten. Az idén 8+1 kategóriában összegzett a vállalat.

Hagyomány már, hogy a Google az év végéhez közeledve kiadja azt a listát, amiből kiderül, melyek voltak a keresőben az adott év legnépszerűbb témái. Idén 20. alkalommal tette meg ezt a vállalat, így ismét megtudhatjuk, mi minden érdekelte az embereket 2020-ban.

A magyar lista élén nem meglepő módon a koronavírus áll, a második helyre pedig az amerikai elnökválasztás kapaszkodott fel. A TOP 10-es lista harmadik helyén a Google Classroom áll, ami egyértelműen a koronavírus-járvány – és a karantén miatti távoktatás – hozadéka. A teljes lista az alábbiak szerint alakult:

Külön kategóriát kaptak az idei évben a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos keresések. Ebben a témakörben a koronavírus, a koronavírus térkép és a Magyar Közlöny voltak a leggyakrabban bepötyögött keresőszavak.

Az oktatás kategóriájában a Google Classroom, a Redmenta és a Kréta foglalja el a dobogó első három fokát. A kütyük terén az iPhone 12, az iPhone 11 és a PS5, a könyves szekcióban a Kisasszonyok, a 365 és a Vaják, a filmekkel kapcsolatban pedig a Miután összecsaptunk, az Élősködők és a Megan is missing jelentették a legnépszerűbbeket.

[embedded content]

A sportokkal kapcsolatos keresések között mindent vitt a Magyarország – Izland mérkőzés, míg a receptek közül a legtöbben a palacsinta receptjére voltak kíváncsiak. A válogatásból nem maradhattak ki a sorozatok sem, ahol a Mintaapáké lett az első hely.

A legnépszerűbb trendeket ide kattintva böngészheti végig.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Nem jó az Apple AirTagbe a rosszízű gombelem

Vagy legalábbis a gyártó nem vállal garanciát a megfelelő működésére. Elemeket nyelni potenciálisan életveszélyes móka, a probléma megtörténte esetén a szerencsétlenül jártakat haladéktalanul a sürgősségi...

Besúgásra próbálja rávenni az Apple az egyik szivárogtatót

Minden évben menetrendszerú, hogy különböző szivárogtatóktól kikerülnek az új iPhone-ok prototípusai, így sokszor már hónapokkal a megjelenés előtt tudjuk, hogy mire is lehet számítani....

Többek közt iPhone forgalmazásába kezd az LG

Hivatalos a partnerség, jönnek az Apple termékei a dél-koreai boltjaiba. Az elmúlt hetekben szórakoztató pletykák érkeztek az LG háza tájáról, az okostelefonos piacról való kilépéssel...

Új alkalmazást fejleszt a Google, könnyebb lesz iPhone-ról Androidra váltani

A Google már javában dolgozik a Switch to Android nevű alkalmazáson, hogy segítsen azoknak, akik iOS-ről Androidra váltanának. Úgy tűnik, a Google nagyon...

Recent Comments