Home Iphone Koronavírus és iPhone 12 – kiadta a Google, mire kerestek rá a...

Koronavírus és iPhone 12 – kiadta a Google, mire kerestek rá a legtöbbször a magyarok 2020-ban

A Google immáron 20. alkalommal mutatja meg, mi mindenre keresnek rá egy évben a felhasználók az interneten. Az idén 8+1 kategóriában összegzett a vállalat.

Hagyomány már, hogy a Google az év végéhez közeledve kiadja azt a listát, amiből kiderül, melyek voltak a keresőben az adott év legnépszerűbb témái. Idén 20. alkalommal tette meg ezt a vállalat, így ismét megtudhatjuk, mi minden érdekelte az embereket 2020-ban.

A magyar lista élén nem meglepő módon a koronavírus áll, a második helyre pedig az amerikai elnökválasztás kapaszkodott fel. A TOP 10-es lista harmadik helyén a Google Classroom áll, ami egyértelműen a koronavírus-járvány – és a karantén miatti távoktatás – hozadéka. A teljes lista az alábbiak szerint alakult:

Külön kategóriát kaptak az idei évben a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos keresések. Ebben a témakörben a koronavírus, a koronavírus térkép és a Magyar Közlöny voltak a leggyakrabban bepötyögött keresőszavak.

Az oktatás kategóriájában a Google Classroom, a Redmenta és a Kréta foglalja el a dobogó első három fokát. A kütyük terén az iPhone 12, az iPhone 11 és a PS5, a könyves szekcióban a Kisasszonyok, a 365 és a Vaják, a filmekkel kapcsolatban pedig a Miután összecsaptunk, az Élősködők és a Megan is missing jelentették a legnépszerűbbeket.

[embedded content]

A sportokkal kapcsolatos keresések között mindent vitt a Magyarország – Izland mérkőzés, míg a receptek közül a legtöbben a palacsinta receptjére voltak kíváncsiak. A válogatásból nem maradhattak ki a sorozatok sem, ahol a Mintaapáké lett az első hely.

A legnépszerűbb trendeket ide kattintva böngészheti végig.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Keresztbe tehet az Apple a Facebooknak – Mi lesz így a világ legnagyobb közösségi oldalával?

Közösséget építünk! Signature-előfizetőink számára egyedi online klubeseményt szervezünk, ahol profi befektetők mondják el, mi várható 2021-ben. További részletek ide kattintva. A Facebook...

Milliárdokra perelik Olaszországban az Apple-t a régi iPhone-ok miatt

Lassan már nehéz eldönteni, hogy termékeiről vagy az ellene indított perekről írnak-e többet az Apple esetében. Legutóbb egy olasz fogyasztóvédelmi ügynökség gondolta úgy,...

Elviszi a gyártás egy részét Kínából az Apple, Vietnámban és Indiában lesz az új gyártósor

Felpörgeti a gyártás átszervezését az Apple – állítják a cég ügyeit ismerő névtelen források. A cupertinói vállalat az iPhone-ok, az iPadek és a...

Állítólag elhagyja a Touch Bart az Apple az új MacBook Prónál, visszatér a MagSafe is

Az Apple egy jelentős MacBook Pro átalakítást tervez 2021 harmadik negyedévére, legalábbis a TF International Securities elemzője, Ming-chi Kuo írt kutatási...

Recent Comments