szerda, február 1, 2023
Home Iphone Látványos frissítést hoz az iPhone 13 Pro mobilokra az iOS 15.4

Látványos frissítést hoz az iPhone 13 Pro mobilokra az iOS 15.4

Az iOS 15.4 bétája állítólag már minden appban támogatja a 120 Hz-es képfrissítést, értelemszerűen csak az iPhone 13 Pro modelleken. 

Az Apple sajnos csak az iPhone 13 Pro és Pro Max mobiljaiba épített 120 Hz-es képfrissítésre alkalmas ProMotion képernyőt, és sajnos itt csak néhány app támogatja ezt a funkciót. A jelentések szerint az iOS 15.4 ezen végre változtat, így már az összes appra kiterjed majd a villámgyors képfrissítés.

Az iOS 15.4-es verzió jelenleg béta állapotnál tart, ami azt jelenti, hogy az érkezésére egy darabig még várni kell. A fentebbi információ pedig egy fejlesztőtől származik, aki állítólag az Apple-ön belüli forrásától kapta a híreket, bizonyítékként pedig egy képernyőképet mellékelt.

Ezek alapján az Apple végre megoldotta az animációs hibát, ami nem engedte 60 fps fölé azokat. Azt azonban nem lehet tudni, hogy minden app automatikusan 120 fps-re vált, vagy pedig a fejlesztőknek maguknak kell babrálniuk a kóddal, hogy az adott app működjön ilyen formában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: CNET

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments