szerda, november 29, 2023
HomeApple WatchLimitált lesz az Apple Watch Series 7 - Telefonguru hír

Limitált lesz az Apple Watch Series 7 – Telefonguru hír

2021.09.06| 9to5Mac

Gurman szerint az Apple Watch Series 7 az iPhone 13 család mellett mutatkozik be, de korlátozott mennyiségben lesz kapható.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Annak ellenére, hogy egyre több hír szól arról, hogy az Apple Watch Series 7 esetében a vállalat gyártási problémákkal szembesült, az Apple állítólag továbbra is azt tervezi, hogy a jövő héten bejelenti az új készülékeket az iPhone 13 termékcsalád mellett. A Bloomberg szerint az Apple Watch Series 7 az induláskor szigorúan korlátozott mennyiségben lesz elérhető.

A Power On hírlevelének legújabb kiadásában a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman három lehetséges forgatókönyvet vázol fel: a bejelentés késik, amíg a gyártási problémák megoldódnak, a bejelentés meglesz a tervezett időben és az órák korlátozott mennyiségben kerülnek piacra, vagy a bejelentés megtörténik, ám a Series 7 nem lesz megvásárolható egy későbbi időpontig.

Limitált lesz az Apple Watch Series 7

A Watch Series 7 esetében már írtunk róla, hogy az új kijelző gyártási fejfájást okoz a gyártónak. Ha ez történik egy új termékkel, akkor általában három kimenetele lehet: a bejelentést a problémák kijavításáig elhalasztják, a terméket kis mennyiségben időben elindítják, vagy az eszközt időben bejelentik, de később értékesítik.

A legnagyobb esélyt jelenleg arra látjuk, hogy bemutatják a készülékeket, majd limitált darabszámban elérhető is lesz. Ez nem ismeretlen az Apple számára, hiszen végigzongorázta már a 2015-ös első Watch bevezetésénél is.

Az Apple Watch Series 7 várhatóan új, lapos kialakítású lesz, 41 és 45 mm-es méretben kapható, így megnő a mérete az elődökhöz képest. A Bloomberg korábban arról számolt be, hogy az Apple Watch Series 7 exkluzív óralapokkal érkezik. Idén azonban nem számítunk új érzékelőkre, az Apple ehelyett az új dizájnra és a nagyobb kijelzőkre összpontosít.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Recent Comments