kedd, december 6, 2022
Home Apple Watch Limitált lesz az Apple Watch Series 7 - Telefonguru hír

Limitált lesz az Apple Watch Series 7 – Telefonguru hír

2021.09.06| 9to5Mac

Gurman szerint az Apple Watch Series 7 az iPhone 13 család mellett mutatkozik be, de korlátozott mennyiségben lesz kapható.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Annak ellenére, hogy egyre több hír szól arról, hogy az Apple Watch Series 7 esetében a vállalat gyártási problémákkal szembesült, az Apple állítólag továbbra is azt tervezi, hogy a jövő héten bejelenti az új készülékeket az iPhone 13 termékcsalád mellett. A Bloomberg szerint az Apple Watch Series 7 az induláskor szigorúan korlátozott mennyiségben lesz elérhető.

A Power On hírlevelének legújabb kiadásában a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman három lehetséges forgatókönyvet vázol fel: a bejelentés késik, amíg a gyártási problémák megoldódnak, a bejelentés meglesz a tervezett időben és az órák korlátozott mennyiségben kerülnek piacra, vagy a bejelentés megtörténik, ám a Series 7 nem lesz megvásárolható egy későbbi időpontig.

Limitált lesz az Apple Watch Series 7

A Watch Series 7 esetében már írtunk róla, hogy az új kijelző gyártási fejfájást okoz a gyártónak. Ha ez történik egy új termékkel, akkor általában három kimenetele lehet: a bejelentést a problémák kijavításáig elhalasztják, a terméket kis mennyiségben időben elindítják, vagy az eszközt időben bejelentik, de később értékesítik.

A legnagyobb esélyt jelenleg arra látjuk, hogy bemutatják a készülékeket, majd limitált darabszámban elérhető is lesz. Ez nem ismeretlen az Apple számára, hiszen végigzongorázta már a 2015-ös első Watch bevezetésénél is.

Az Apple Watch Series 7 várhatóan új, lapos kialakítású lesz, 41 és 45 mm-es méretben kapható, így megnő a mérete az elődökhöz képest. A Bloomberg korábban arról számolt be, hogy az Apple Watch Series 7 exkluzív óralapokkal érkezik. Idén azonban nem számítunk új érzékelőkre, az Apple ehelyett az új dizájnra és a nagyobb kijelzőkre összpontosít.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Heteken belül helyreállhat a termelés a világ legnagyobb iPhone-gyárában

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési...

Az Apple a beszállítóinak: intenzíven tervezzék a gyártás Kínából való áthelyezését!

Az Apple azon dolgozik, hogy felgyorsítsa beszállítói lánca egy részének Kínából való áthelyezését más országokba, és a beszállítói láncban lévő partnereit is figyelmeztette, hogy...

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Recent Comments