Home Iphone Már az iPhone 13-ról árult el dolgokat a megbízható elemző

Már az iPhone 13-ról árult el dolgokat a megbízható elemző

Épp hogy csak bejelentette az Apple az idei évre szánt csúcstelefonjait (az iPhone 12 család tagjait), azonban máris van, akit a továbbiak érdekelnek. Ming-Chi Kuo TF International Securities rendre hitelesnek bizonyuló értesüléseket szállító elemzője azt vázolta fel, mire számíthatunk jövőre.

Azt szinte száz százalékig biztosra vehetjük, hogy jövő ősszel megérkezik az újabb iPhone-család, az iPhone 13-as modellek. Bár most még csak a 12-esekkel ismerkedünk, Ming-Chi Kuo már a jövő évi készülékekkel szembeni elvárásait vázolta fel egy jegyzetben, amely a MacRumors szerkesztőségébe is eljutott.

Kuo úgy gondolja, hogy az iPhone 13 családnak is négy tagja lesz (ebből kettő magasabb kategóriás, míg kettő megfizethetőbb lesz). Ugyanolyan nagyságúak lesznek, mint az idei modellek (egy 5,4”-es, két 6,1”-es és egy 6,7”-es eszköz), azaz nem lesznek nagy változások a tervezésben, mivel az Apple általában két évig megőrzi ugyanazt a formatervezést. (Cikkünk nyitóképe nem ezt ábrázolja, csak illusztráció.)

Komoly fejlesztés várhatók viszont a kameráknál. A két csúcskategóriás modell ultraszéles kameráit jelentősen tovább fejlesztik, f/1.8 hatelemes lencsét és autófókuszt kapnak, ami nagy frissítés az iPhone 12 modellekhez képest, amelyeknél az ultraszéles kamera rekesze f/2.4, ötelemes a lencse és fix a fókusz. Az nem derült ki, hogy mi lesz a nem Pro modellek ultraszéles kameráival.

Várható még gyorsabb A sorozatú processzor is, illetve egy olyan modell, amelyikben egyaránt lesz Face ID és Touch ID. Kuo igen optimista e telefonok fogadtatását illetően, ezt a megjavított kamerákon kívül az akkor már erősebb 5G infrastruktúrával magyarázza, illetve azzal, hogy az Apple nagy valószínűség szerint vissza fog térni a szeptemberi bejelentéshez.

Hasonlóképp nyilatkozott nemrégiben Ross Young kijelzőipari elemző: ő is úgy gondolja, hogy a 2021-es készülékek azonos méretűek lesznek, mint az ‌‌iPhone 12-es‌‌ modellek, és 120 Hz-es ProMotion kijelzőket, továbbfejlesztett kameraérzékelőket és 6 GHz alatti 5G-s kapcsolatokat fognak használni (ezzel az Apple pénzt takaríthat meg azokban az országokban, ahol nem érhetők el a mmWave 5G hálózatok).

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Megerősítették: ezek az iPhone-ok mehetnek a kukába, nincs több frissítés – Pénzcentrum

2021. szeptember 24. 16:49 Megérkezett a legújabb iPhone-frissítés, a felhasználók már hozzáférnek az iOS 15-höz. Kiderült többek között az is, hogy...

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Sokkolóan amatőr az Apple hibajavítása

Abszurd okból továbbra is támadható távolról a macOS. Kellemetlen biztonsági hibára derült nemrég fény az Apple számítógépes operációs rendszerében, támadók .inetloc kiterjesztésű állományok megnyittatásával kódfuttatást...

Recent Comments