Home Iphone Már az iPhone 13-ról árult el dolgokat a megbízható elemző

Már az iPhone 13-ról árult el dolgokat a megbízható elemző

Épp hogy csak bejelentette az Apple az idei évre szánt csúcstelefonjait (az iPhone 12 család tagjait), azonban máris van, akit a továbbiak érdekelnek. Ming-Chi Kuo TF International Securities rendre hitelesnek bizonyuló értesüléseket szállító elemzője azt vázolta fel, mire számíthatunk jövőre.

Azt szinte száz százalékig biztosra vehetjük, hogy jövő ősszel megérkezik az újabb iPhone-család, az iPhone 13-as modellek. Bár most még csak a 12-esekkel ismerkedünk, Ming-Chi Kuo már a jövő évi készülékekkel szembeni elvárásait vázolta fel egy jegyzetben, amely a MacRumors szerkesztőségébe is eljutott.

Kuo úgy gondolja, hogy az iPhone 13 családnak is négy tagja lesz (ebből kettő magasabb kategóriás, míg kettő megfizethetőbb lesz). Ugyanolyan nagyságúak lesznek, mint az idei modellek (egy 5,4”-es, két 6,1”-es és egy 6,7”-es eszköz), azaz nem lesznek nagy változások a tervezésben, mivel az Apple általában két évig megőrzi ugyanazt a formatervezést. (Cikkünk nyitóképe nem ezt ábrázolja, csak illusztráció.)

Komoly fejlesztés várhatók viszont a kameráknál. A két csúcskategóriás modell ultraszéles kameráit jelentősen tovább fejlesztik, f/1.8 hatelemes lencsét és autófókuszt kapnak, ami nagy frissítés az iPhone 12 modellekhez képest, amelyeknél az ultraszéles kamera rekesze f/2.4, ötelemes a lencse és fix a fókusz. Az nem derült ki, hogy mi lesz a nem Pro modellek ultraszéles kameráival.

Várható még gyorsabb A sorozatú processzor is, illetve egy olyan modell, amelyikben egyaránt lesz Face ID és Touch ID. Kuo igen optimista e telefonok fogadtatását illetően, ezt a megjavított kamerákon kívül az akkor már erősebb 5G infrastruktúrával magyarázza, illetve azzal, hogy az Apple nagy valószínűség szerint vissza fog térni a szeptemberi bejelentéshez.

Hasonlóképp nyilatkozott nemrégiben Ross Young kijelzőipari elemző: ő is úgy gondolja, hogy a 2021-es készülékek azonos méretűek lesznek, mint az ‌‌iPhone 12-es‌‌ modellek, és 120 Hz-es ProMotion kijelzőket, továbbfejlesztett kameraérzékelőket és 6 GHz alatti 5G-s kapcsolatokat fognak használni (ezzel az Apple pénzt takaríthat meg azokban az országokban, ahol nem érhetők el a mmWave 5G hálózatok).

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Bár még csak néhány hónapja érhető el az iOS 14, az alkalmas okostelefonok 90 százaléka már azt futtatja. Markáns különbség az iOS-es és...

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Az iPhone 12 5G menti meg az Apple-t? – Telefonguru hír

Az iPhone 12 5G segíthet az Apple-nek, hogy 2021-ben 240 millió iPhone-t adjon el. 2020 negyedik negyedévében az Apple rekordszámú iPhone-t szállított, és úgy...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Recent Comments