Home Apple hírek Már gyárthatják az Apple régóta várt új fülhallgatóját, az AirPods 3-at

Már gyárthatják az Apple régóta várt új fülhallgatóját, az AirPods 3-at

Gőzerővel gyártják már az Apple vezeték nélküli fülesének újabb generációját, így nagy a valószínűsége annak, hogy a jövő havi rendezvényén ezt az eszközt is bemutatja majd a nagyvállalat.

Hónapok óta hallani már arról, hogy bemutatják az Apple valóban vezeték nélküli (TWS) fülhallgatójának legújabb változatát, az Apple AirPods 3-at, azonban telt, múlt az idő, de nem történt meg a debütálás. Most viszont tényleg a célvonalhoz érkezhetett az eszköz, legalábbis a GizmoChina információi szerint.

Az idézett forrás úgy tudja, hogy már gyártják az AirPods 3-at, sőt, már az Apple-höz is elkezdték szállítani, bár a kezdeti mennyiség egyelőre még igen alacsony. Talán ez is magyarázza, miért nem volt szó az Apple szeptemberi eseményén erről a fülesről – a cupertinói vállalat nem akart túl kis mennyiséggel a nyilvánosság elé állni. Viszont ahogy egyre nagyobb mennyiséget szállítanak le, úgy lesz egyre valószínűbb, hogy megismerhetjük az új terméket.

© TechRadar

Észszerűnek tűnik, hogy a következő generációs AirPods az Apple – egyelőre még csak pletykált – októberi rendezvényén láthatja meg a napvilágot, az M1X lapkakészlettel és új Mac gépekkel egyetemben. Várható, hogy az AirPods Pro második generációja is bemutatkozik ekkor.

Az AirPods 3-ról már korában is kikerültek képek a netre. Ezek szerint a fülhallgató rövid szárral és érzékelővel, valamint az elülső mikrofonnal rendelkezik. Hasonlóan a korábbiakhoz, in-ear, azaz mélyen a fülbe helyezhető kialakítása lesz. Várhatóan új lapkakészlet kerül bele, amely támogatja majd az Apple Music Lossless Audióját, és az akkuja is jobb lesz, mint az AirPods 2 energiaadója.

Hogy pontosan mikor kerül kereskedelmi forgalomba, arról egyelőre nincsenek információk, pontosabban annyit tudni, hogy valamikor az év vége felé. Sajnos, azt is hallani, hogy drágább lesz, mint az előző generációs füles, amelyiknek a kinti ára 159 dollár (ez nagyjából 48 ezer forintnak felel meg).

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Ettől félt az Apple: az EU-ban kötelező lesz az USB-C a mobilokon | 24

Az Európai Bizottság sajtóközleményben jelentette be, hogy előterjesztik azt az új jogszabályt, ami megszabná a telefongyártók számára, hogy egységesen USB-C töltőporttal lássák el az...

Brüsszel ma dönt az iPhone-töltők sorsáról – Napi.hu

Az Európai Bizottság csütörtökön javaslatot terjeszt elő arra vonatkozóan, hogy az elektronikus eszközök gyártói egységes töltőket forgalmazzanak mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, kamerákhoz és fejhallgatókhoz –...

Recent Comments