csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Már várja az Apple az iPhone-osok fotóit, a legjobb képekből óriásplakátot csinálnak

Már várja az Apple az iPhone-osok fotóit, a legjobb képekből óriásplakátot csinálnak

Új „Shot on iPhone” kihívást indított az Apple: ezúttal makrofotókat vár a felhasználóktól, hogy így is bizonyítsa legfejlettebb iPhone modelljei fotózási képességeit.

Rengeteg fantasztikus felvétel született már az Apple „Shot on iPhone” (iPhone-nal készített felvételek) kezdeményezése nyomán, amelyben már számos iPhone-modell bizonyíthatta fotózási/videózási képességeit.

Legutóbb az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max telefonok használói előtt nyílt meg az a lehetőség, hogy kihasználják telefonjuk makrofotózási képességeit, és éles, lenyűgöző felvételeket készítsenek akár két centis minimális fókusztávolsággal. Egyébként egyelőre még csak ez a két modell rendelkezik makro üzemmóddal.

Aki részt szeretne venni, annak az Instagramra, a Twiterre vagy (Kínában) a Weibóra kell feltenni a makrofekvételeket a #ShotoniPhone és az #iPhonemacrochallenge hashtagek használatával, és azt is jeleznie kell, hogy milyen eszközzel fotózott. Az Apple a szerkesztett képeket is elfogadja, akár a Photos alkalmazással, akár harmadik fél szoftverével történt a szerkesztés.

A kihívás február 16-ig tart, és áprilisban hirdetik ki a tíz nyertest, akikről az iparág és az Apple szakértői döntenek. Bár pénzjutalom nincsen, a nyertes fotók megjelenhetnek az Apple hírei között, az Apple weboldalán, hivatalos Apple-fiókok galériájában, óriásplakátokon, digitális kampányokban, Apple-boltokban vagy nyilvános fotókiállításokon.

Az Apple egyébként tippeket is ad a minél jobb makrofotók készítéséhez – a tanácsai itt érhetők el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments