szerda, március 22, 2023
Home Iphone Megmérték, mekkora a lelkesedés a ma érkező iPhone 13 iránt

Megmérték, mekkora a lelkesedés a ma érkező iPhone 13 iránt

Ma mutatja be az Apple idei új iPhone-jait. Egy felmérés alapján úgy tűnik, a készülékek leleplezése előtt még nem túl nagy a hajlandóság a váltásra.

Az Apple nagyon reméli, hogy sokan fogják lecserélni régebbi készülékeiket az új iPhone 13-ak valamelyikére. Ez talán így is lesz majd, ha valóban megismerik a felhasználók az újdonságokat, viszont egyelőre nem látszik, hogy sokan váltanának az új eszközökre.

A háttérben a már kiszivárogtatott jellemzők állhatnak, amelyek arról tanúskodnak, hogy ugyan lesznek fejlesztések a funkciókban és a motorháztető alatt is, azonban ezek nem annyira vonzók a felhasználók számára, hogy azonnal kidobják régi készülékeiket.

© YouTube/ConceptsiPhone

A Savings nemrégiben 1500 iPhone-felhasználót faggatott, és csupán a 10 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy váltana az iPhone 13-ra. 26 százalék még nem döntött, 46 százalék pedig egyáltalán nem tervezi, hogy új iPhone-t fog vásárolni. Meglepő módon, akik váltanának, azoknak viszonylag friss modelljük (33 százalékuknak egy évnél fiatalabb készülékük) van, viszont úgy érzik, megéri a csere a műholdas képességek, a továbbfejlesztett kamerák, illetve a nagyobb akkumulátor miatt.

Bár 10 százalék nem hangzik túl biztatóan, azonban 116 millió amerikai iPhone-felhasználóval számolva ez is sok millió biztos eladást jelenthet, és akkor még nem is beszéltünk a bizonytalanokról. Ezzel együtt nem biztos, hogy az Apple is ennyire pozitívan értékeli e hírt, különös tekintettel arra, hogy Cupertinóban nagyon szeretnék, ha az iPhone 12-knél tapasztalt frissítési szuperciklus az iPhone 13-ak esetében is folytatódna.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments