hétfő, augusztus 2, 2021
Home Apple hírek Mikor tartja az Apple a nagy tavaszi rendezvényét?

Mikor tartja az Apple a nagy tavaszi rendezvényét?

Ha igaznak bizonyul egy egyébként megbízható Apple-szivárogtató legújabb értesülése, akkor a következő hónapban kerülhet sor a cupertinói cég tavaszi rendezvényére.

Bár Jon Prosser, az ismert Apple-figyelő korábban megbízhatóan jelezte előre az eseményeket, az elmúlt időszakban volt pár tévedése. Először március 16-i dátumot említett, majd csatlakozott egy másik tipster véleményéhez, és március 23-ról beszélt. Ez utóbbi dátumot oly biztosnak tartotta, hogy még azt is beígérte, hogy leborotválja a szemöldökét, ha ez nem így történik (R.I.P. szemöldökök).

Most viszont újabb dátummal állt elő: áprilisban lesz az Apple szokásos tavaszi rendezvénye, ami, a körülményekre való tekintettel, természetesen a virtuális térben lesz megtartva. A cupertinóiak egyelőre nem erősítették meg ezt az értesülést, szóval még ne vegyünk rá mérget, már csak azért se, mert az Apple 2010 óta nem tartott különleges eseményt áprilisban – akkor április 8-án mutatta be az iOS 4-et.

Az viszont alátámaszthatja Prosser értesülését, hogy a Digitimes beszámolója szerint csak áprilisban kezdődhet meg az új mini LED-es iPad Pro tömeggyártása, ami az eddigi legjobb iPad lehet. És egy ilyen készülék már megérdemli, hogy egy nagyobb esemény keretében mutassák be.

Új iPhone-ra viszont nem számíthatunk. Bár korábban többen is tudni vélték, hogy a bemutató középpontjában a cég „jóárasított” iPhone-ja, az iPhone SE újabb kiadása lesz, azonban jelenleg úgy tűnik, az Apple vár még egy évet ezzel, és inkább már egy igazi, „élő” rendezvényen rukkol ki vele. Úgy tudni, hogy a gyártó továbbra is ragaszkodhat az iPhone 8 megközelítéshez ennél a modellnél, azaz 4,7”-es kijelzője lenne, mivel az Apple szeretné elkerülni, hogy okostelefonjai kannibalizálják egymást.

Az áprilisi bemutató tehát nem az iPhone-okra fókuszálna. A már említett iPad Pro mellett megjelenhet egy új iPad mini is. Nem lepődnénk meg, ha az Airpods 3-at is bemutatná a cupertinói óriás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Furcsa hiba: minden előjel nélkül törhet el az új MacBook Pro kijelzője

Több felhasználó is arra panaszkodott, hogy az M1-es processzorral szerelt MacBook kijelzője minden különösebb erőbehatás nélkül, magától berepedt. Bármennyire is vigyáz valaki a...

Az Apple-vezér tényleg elküldte Elon Muskot a francba?

A Wall Street Journal újságírója, Tim Higgins által jegyzett Power Play: Tesla, Elon Musk and the Bet of the Century című könyv belső forrásokra...

Jó hír minden iPhone-osnak, aki szereti ránézéssel feloldani a telefonját

Míg korábban arról lehetett hallani, hogy az Apple visszahozná az ujjlenyomat-olvasót az iPhone-okra, a legújabb hírek inkább a Face ID, azaz az arcazonosítással...

Hiába méregdrága, kapkodnak utána: kiderült, melyik a magyarok kedvenc iPhone-ja – Pénzcentrum

Nincs már sok hátra az iPhone 12 Mininek itthon sem, hiszen az Apple június végén bejelentette, hogy leáll a gyártás, mivel a készülék nem...

Recent Comments