kedd, október 4, 2022
Home Apple hírek Mikor tartja az Apple a nagy tavaszi rendezvényét?

Mikor tartja az Apple a nagy tavaszi rendezvényét?

Ha igaznak bizonyul egy egyébként megbízható Apple-szivárogtató legújabb értesülése, akkor a következő hónapban kerülhet sor a cupertinói cég tavaszi rendezvényére.

Bár Jon Prosser, az ismert Apple-figyelő korábban megbízhatóan jelezte előre az eseményeket, az elmúlt időszakban volt pár tévedése. Először március 16-i dátumot említett, majd csatlakozott egy másik tipster véleményéhez, és március 23-ról beszélt. Ez utóbbi dátumot oly biztosnak tartotta, hogy még azt is beígérte, hogy leborotválja a szemöldökét, ha ez nem így történik (R.I.P. szemöldökök).

Most viszont újabb dátummal állt elő: áprilisban lesz az Apple szokásos tavaszi rendezvénye, ami, a körülményekre való tekintettel, természetesen a virtuális térben lesz megtartva. A cupertinóiak egyelőre nem erősítették meg ezt az értesülést, szóval még ne vegyünk rá mérget, már csak azért se, mert az Apple 2010 óta nem tartott különleges eseményt áprilisban – akkor április 8-án mutatta be az iOS 4-et.

Az viszont alátámaszthatja Prosser értesülését, hogy a Digitimes beszámolója szerint csak áprilisban kezdődhet meg az új mini LED-es iPad Pro tömeggyártása, ami az eddigi legjobb iPad lehet. És egy ilyen készülék már megérdemli, hogy egy nagyobb esemény keretében mutassák be.

Új iPhone-ra viszont nem számíthatunk. Bár korábban többen is tudni vélték, hogy a bemutató középpontjában a cég „jóárasított” iPhone-ja, az iPhone SE újabb kiadása lesz, azonban jelenleg úgy tűnik, az Apple vár még egy évet ezzel, és inkább már egy igazi, „élő” rendezvényen rukkol ki vele. Úgy tudni, hogy a gyártó továbbra is ragaszkodhat az iPhone 8 megközelítéshez ennél a modellnél, azaz 4,7”-es kijelzője lenne, mivel az Apple szeretné elkerülni, hogy okostelefonjai kannibalizálják egymást.

Az áprilisi bemutató tehát nem az iPhone-okra fókuszálna. A már említett iPad Pro mellett megjelenhet egy új iPad mini is. Nem lepődnénk meg, ha az Airpods 3-at is bemutatná a cupertinói óriás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments