Home Apple hírek Mikor tartja az Apple a nagy tavaszi rendezvényét?

Mikor tartja az Apple a nagy tavaszi rendezvényét?

Ha igaznak bizonyul egy egyébként megbízható Apple-szivárogtató legújabb értesülése, akkor a következő hónapban kerülhet sor a cupertinói cég tavaszi rendezvényére.

Bár Jon Prosser, az ismert Apple-figyelő korábban megbízhatóan jelezte előre az eseményeket, az elmúlt időszakban volt pár tévedése. Először március 16-i dátumot említett, majd csatlakozott egy másik tipster véleményéhez, és március 23-ról beszélt. Ez utóbbi dátumot oly biztosnak tartotta, hogy még azt is beígérte, hogy leborotválja a szemöldökét, ha ez nem így történik (R.I.P. szemöldökök).

Most viszont újabb dátummal állt elő: áprilisban lesz az Apple szokásos tavaszi rendezvénye, ami, a körülményekre való tekintettel, természetesen a virtuális térben lesz megtartva. A cupertinóiak egyelőre nem erősítették meg ezt az értesülést, szóval még ne vegyünk rá mérget, már csak azért se, mert az Apple 2010 óta nem tartott különleges eseményt áprilisban – akkor április 8-án mutatta be az iOS 4-et.

Az viszont alátámaszthatja Prosser értesülését, hogy a Digitimes beszámolója szerint csak áprilisban kezdődhet meg az új mini LED-es iPad Pro tömeggyártása, ami az eddigi legjobb iPad lehet. És egy ilyen készülék már megérdemli, hogy egy nagyobb esemény keretében mutassák be.

Új iPhone-ra viszont nem számíthatunk. Bár korábban többen is tudni vélték, hogy a bemutató középpontjában a cég „jóárasított” iPhone-ja, az iPhone SE újabb kiadása lesz, azonban jelenleg úgy tűnik, az Apple vár még egy évet ezzel, és inkább már egy igazi, „élő” rendezvényen rukkol ki vele. Úgy tudni, hogy a gyártó továbbra is ragaszkodhat az iPhone 8 megközelítéshez ennél a modellnél, azaz 4,7”-es kijelzője lenne, mivel az Apple szeretné elkerülni, hogy okostelefonjai kannibalizálják egymást.

Az áprilisi bemutató tehát nem az iPhone-okra fókuszálna. A már említett iPad Pro mellett megjelenhet egy új iPad mini is. Nem lepődnénk meg, ha az Airpods 3-at is bemutatná a cupertinói óriás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Így nézett ki az első Apple 1 számítógép, ami idén 45 éves

Az Apple I vagy Apple 1 személyi számítógépet 1976-ban kezdték el árusítani, 666,66 dollárért lehetett megvásárolni. Bár nagyon kezdetleges volt, egy montitort és egy billentyűzetet...

Az iPhone-felhasználók 90 százaléka frissített eddig iOS 14-re

Az Apple hivatalos számokat nem közölt, de a Mixpanel szerint nagyjából a felhasználók 90 százaléka frissített már. Frissítések terén sosem állt rosszul az Apple és...

Recent Comments