csütörtök, január 20, 2022
Home Apple hírek Milyen lesz az Apple új gépe, a kicsiben nagy iPad mini 6?

Milyen lesz az Apple új gépe, a kicsiben nagy iPad mini 6?

Kiszivárogtatásokra alapozott koncepcióképeken vehető szemügyre, hogy milyen lehet majd az Apple hatodik generációs iPad minije.

Várhatóan még az év vége előtt, de legkorábban akár már szeptemberben bemutatkozhat a hatodik generációs iPad mini, viszont már eddig is sok részlet szivárgott ki róla. Ezekre alapozta egy dizájner a koncepcióképeit, amelyek segítenek abban, hogy könnyebben magunk elé képzelhessük az újdonságot.

Az iPad mini 6 lényegében a negyedik generációs iPad Air kompaktabb változata lesz. A motorháztető alá várhatóan az Apple 5 nm-es A14 Bionic lapkakészlete kerül, a belső tárhely 64, 128 vagy 256 GB lehet. 8,4”-es Liquid Retina kijelzőjének frissítési frekvenciája 60 Hz lesz, és az eszköz keretei a szokásosnál keskenyebbek lehetnek.

© Béhance/Michael Ma

Az új mini állítólag csak wifi-s és 5G-s kivitelben jelenik meg, és ujjlenyomat-olvasó is lesz a bekapcsológombban. Úgy tudni, hogy a harmadik generációs Apple Pencilt is lehet majd használni hozzá.

© Béhance/Michael Ma

Az Apple az elmúlt években már jelentősen kibővítette a színválasztékot számítógépein, tabletjein, iPhone-jain, így logikusnak tűnik, hogy az iPad mini 6 is több színben érkezik majd. Mindenesetre a dizájner ezüstben, űrszürkében, rózsaaranyban, égkék és zöld színben képzelte el a valóban mutatós tabletet.

© Béhance/Michael Ma

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Az Apple szerint milliók biztonságát kockáztatják

A technológiai óriásvállalat, az Apple az amerikai törvényhozóknak írt levelében azt állítja, hogy a szenátusban tárgyalt két trösztellenes törvényjavaslat veszélyezteti az iPhone-felhasználók millióinak a...

Veszélybe kerültek az Apple-felhasználók – Napi.hu

 A 9to5Mac szerint a FingerprintJS nyilvánosságra hozott egy olyan sérülékenységet, amely lehetővé teszi a támadók számára, hogy megszerezzék a Safari 15-ben tárolt böngészőelőzményeket,...

Recent Comments