szerda, február 1, 2023
Home Iphone Mindegyik iPhone 14 modell 120 Hz-es képernyőt és 6 GB RAM memóriát...

Mindegyik iPhone 14 modell 120 Hz-es képernyőt és 6 GB RAM memóriát kaphat – Liner.hu

A szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone 14 termékcsalád mindegyik készülékét elláthatják azzal a technológiai újítással, amely az androidos telefonokban már évek óta jelen van.

A Macrumors portál értesülései szerint mind a négy iPhone 14 modell 120 Hz-es képernyővel érkezik majd, ami ellentétben áll a korábbi szivárogtatásokban felbukkanó információkkal, melyek alapján csak a két csúcskészülék, a 14 Pro és 14 Pro Max részesült volna az adaptív frissítési technológiában.

Elemzők szinte már kőbe vésték, hogy 2022-ben kikerül a mini a felhozatalból, helyét pedig az úgynevezett Max modell veszi át, ami az alapváltozat valamivel erősebb verziója lehet, míg árban 100 dollárral olcsóbbá tehetik a Próhoz képest.

Bennfentes iparági források elmondása alapján a Pro modellek 256 GB-os tárhellyel indulnak majd, és megkaphatják a régóta pletykált 48 megapixel felbontású főkamerát, míg a gyengébb modelleknél maradhat a jelenlegi egység.

Az iPhone 14 kapcsán még rengeteg a kérdőjel, így biztosat még nem mondhatunk, kizárólag a fel-felbukkanó hírmorzsákra támaszkodhatunk – legalábbis szeptemberig, amikor is a cupertinóiak lerántják a leplet az újgenerációs mobiltelefonokról.

Most Popular

Indul a SkyShowtime – mit nézhetsz az új streamingszolgáltatón?

A SkyShowtime február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Az ígéretek szerint változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül...

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments