Home Apple hírek Nagyon bejött az Apple-nek az elmúlt időszak

Nagyon bejött az Apple-nek az elmúlt időszak

A neves Apple-elemző, Ming-Chi Kuo nemrégiben közzétette jelentését az Apple közelmúltbeli teljesítményéről. Bonthatják a pezsgőt Cupertinóban.

Közeledik az ünnepi szezon, és Ming-Chi Kuo mostani elemzése csak alátámasztja, hogy igen sikeres ezekben az időkben az Apple, pedig valójában épp hogy csak elindult a nagy bevásárlási láz.

Kuo először az őszi újdonságok, az iPhone 12-család tagjainak fogadtatását vette szemügyre. Az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max iránti kereslet meghaladja a vártakat, míg az iPhone 12 és az iPhone 12 mini iránti nem annyira magas, mint amire számítani lehetett. Ezzel együtt az iPhone 12 értékesítései összességében erősnek mondható, és úgy tűnik, a lendület nem áll meg az ünnepi szezonban, eltart egészen 2021-ig – írja a MyFixGuide.

Ugyancsak magasabb a vártnál a legújabb iPad Airek iránti kereslet is, és Kuo szerint tovább erősödnek az iPad-eladások 2021 első felében. Az Apple állítólag új miniLED modellt, 5G támogatással rendelkező modelleket és új, olcsóbb iPadet is bemutat, ami valamikor a jövő év második felében kerülhet piacra.

Egyaránt jól fogy az Apple Watch Series 6 és az Apple Watch SE, és ez várhatóan így marad 2021 elején is. Kuo az “innovatív, egészséggel kapcsolatos funkcióknak és a továbbfejlesztett tervezésnek” tulajdonítja a sikert. Nem meglepő módon az Apple M1 lapkájával dolgozó MacBookok iránti kereslet is magasabb a vártnál – jó lóra tett az Apple, hogy házon belülre vitte a lapkakészlet gyártását.

Azért az Apple nem minden terméke volt ennyire sikeres: nem fogynak túl jól az AirPodok, az előrejelzések szerint 5-10 százalékos csökkenésre kell számítani a jövő év első felében, holott korábban 20 százalékos növekedést jósoltak. Problémát jelent ezen a területen az alkatrészek szűk kínálata, miután az ellátóláncoknál prioritást élveznek az iPhone-ok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Megerősítették: ezek az iPhone-ok mehetnek a kukába, nincs több frissítés – Pénzcentrum

2021. szeptember 24. 16:49 Megérkezett a legújabb iPhone-frissítés, a felhasználók már hozzáférnek az iOS 15-höz. Kiderült többek között az is, hogy...

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Sokkolóan amatőr az Apple hibajavítása

Abszurd okból továbbra is támadható távolról a macOS. Kellemetlen biztonsági hibára derült nemrég fény az Apple számítógépes operációs rendszerében, támadók .inetloc kiterjesztésű állományok megnyittatásával kódfuttatást...

Recent Comments