Home Apple hírek Nagyon bejött az Apple-nek az elmúlt időszak

Nagyon bejött az Apple-nek az elmúlt időszak

A neves Apple-elemző, Ming-Chi Kuo nemrégiben közzétette jelentését az Apple közelmúltbeli teljesítményéről. Bonthatják a pezsgőt Cupertinóban.

Közeledik az ünnepi szezon, és Ming-Chi Kuo mostani elemzése csak alátámasztja, hogy igen sikeres ezekben az időkben az Apple, pedig valójában épp hogy csak elindult a nagy bevásárlási láz.

Kuo először az őszi újdonságok, az iPhone 12-család tagjainak fogadtatását vette szemügyre. Az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max iránti kereslet meghaladja a vártakat, míg az iPhone 12 és az iPhone 12 mini iránti nem annyira magas, mint amire számítani lehetett. Ezzel együtt az iPhone 12 értékesítései összességében erősnek mondható, és úgy tűnik, a lendület nem áll meg az ünnepi szezonban, eltart egészen 2021-ig – írja a MyFixGuide.

Ugyancsak magasabb a vártnál a legújabb iPad Airek iránti kereslet is, és Kuo szerint tovább erősödnek az iPad-eladások 2021 első felében. Az Apple állítólag új miniLED modellt, 5G támogatással rendelkező modelleket és új, olcsóbb iPadet is bemutat, ami valamikor a jövő év második felében kerülhet piacra.

Egyaránt jól fogy az Apple Watch Series 6 és az Apple Watch SE, és ez várhatóan így marad 2021 elején is. Kuo az “innovatív, egészséggel kapcsolatos funkcióknak és a továbbfejlesztett tervezésnek” tulajdonítja a sikert. Nem meglepő módon az Apple M1 lapkájával dolgozó MacBookok iránti kereslet is magasabb a vártnál – jó lóra tett az Apple, hogy házon belülre vitte a lapkakészlet gyártását.

Azért az Apple nem minden terméke volt ennyire sikeres: nem fogynak túl jól az AirPodok, az előrejelzések szerint 5-10 százalékos csökkenésre kell számítani a jövő év első felében, holott korábban 20 százalékos növekedést jósoltak. Problémát jelent ezen a területen az alkatrészek szűk kínálata, miután az ellátóláncoknál prioritást élveznek az iPhone-ok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Keresztbe tehet az Apple a Facebooknak – Mi lesz így a világ legnagyobb közösségi oldalával?

Közösséget építünk! Signature-előfizetőink számára egyedi online klubeseményt szervezünk, ahol profi befektetők mondják el, mi várható 2021-ben. További részletek ide kattintva. A Facebook...

Milliárdokra perelik Olaszországban az Apple-t a régi iPhone-ok miatt

Lassan már nehéz eldönteni, hogy termékeiről vagy az ellene indított perekről írnak-e többet az Apple esetében. Legutóbb egy olasz fogyasztóvédelmi ügynökség gondolta úgy,...

Elviszi a gyártás egy részét Kínából az Apple, Vietnámban és Indiában lesz az új gyártósor

Felpörgeti a gyártás átszervezését az Apple – állítják a cég ügyeit ismerő névtelen források. A cupertinói vállalat az iPhone-ok, az iPadek és a...

Állítólag elhagyja a Touch Bart az Apple az új MacBook Prónál, visszatér a MagSafe is

Az Apple egy jelentős MacBook Pro átalakítást tervez 2021 harmadik negyedévére, legalábbis a TF International Securities elemzője, Ming-chi Kuo írt kutatási...

Recent Comments